Nowy Need for Speed ujawniony, toteż czas spisywać wszystkie samochody, jakie występują w materiałach udostępnianych przez EA. Poniższa lista będzie systematycznie uzupełniana, ale oprócz tego zachęcam do komentowania aut :)
Aston Martin Vanquish
Dodge Charger SRT8
Ferrari F12 Berlinetta
Ford GT
Ford Mustang Shelby GT500
Lexus LFA
Mercedes SLS AMG Black Series
Nissan GT-R Black Edition
Pagani Huayra
Porsche 911 GT3
Porsche Cayman S (981)
Carlista wzorem z nowego Hot Pursuit - same nowoczesne, ekskluzywne samochody :) Głupotą jest tylko to, że nie mogą być pojazdami wspólnymi dla uciekinierów i policjantów...
Radzio, ja kocham NFS i pomimo moich lekkich obaw, na pewno kupię Rivals i jestem tego pewny :) Ale, kurczę, staram się nie omamić i mam dość polityki DLC. Mam wrażenie, że oni specjalnie to naginają, aby nie wyszedł produkt za wspaniały! Bo jeśli będzie niemalże ideałem, to nie będą mieli pomysłów, co z NFS za parę lat.
Ale to zależy od charakteru gry. A ta gra jest całkowicie poświęcona POŚCIGOM. Nie może być tak jak w HP, gdzie tylko około 2 auta były tylko dla jednej ze stron? Pożyjemy, zobaczymy :)
Mi brakuje takich słabszych aut np. Hondy CRX, Buicka GNX, Audi RS3. Jak zwykle muszą być tylko supersamochody. :P
11 aut zaledwie masz podane, nie ma co włosów z głowy rwać. Zapowiedzieli tuning, więc powinni też dać jakieś autka, które się do tuningu nadają. Może nie popadajmy w taką niszę, S13, ale myślę, że możemy się spodziewać Mazdy RX-7, czy Toyoty Supry, które z przerwami towarzyszą nam w NFS od początku historii serii.
Ok, możesz się nimi zajmować. Ja zagłosowałem na Marca. Cayman jest za słaby. Żeby tak dali Carrera GT3... :)
Pewnie, że Mercedes. Ładniejszy (nie da się przejść obojętnie jego agresywności) i szybszy :D
Mój kolega był na FB profilu jego babci i wahał się, co do ankiety. Ja też sam nie wiedziałem, co wybrać, więc spytaliśmy się koleżanki (która ma ZERO powiązań z motoryzacją), a ta wybrała Forda :D
Ja też postawiłem na Astona.
Dziś wieczorem pierwszy półfinał King of the Streets. Mercedes vs Ford. Ja chyba stawiam na Forda :)
Ja również preferuję Forda. :)