Witam wszystkich forumowiczów :)
Mam nadzieje, że Ci "starsi" jeszcze mnie pamiętają :)
Ale konkrety Sudri, konkrety, koniec lizania się po dupach!
Prowadzę rekrutacje do portalu gamingowego. Strona stała będzie na silniku Wordpressa, bazowała głównie na dużej ilości newsów. Tematycznie jeżeli chodzi o dłuższe teksty - głównie karcianki(zaraz powiem dlaczego).
Strona będzie sygnowana i współpracował z nią będzie między innymi MKRR3 - streamer i YouTuber, którego możecie znać np. z serii Diablo 3 z RockAlone2k czy częstych streamów z KARCIANKI Might & Magic: Duel of Champions. MKRR3, nazywany "nowym dzieckiem polskiego Twitcha", po tygodniu przyciąga na stream dziennie ponad 1,5 tyś viewersów, w jednym momencie często ponad 600 co w kontekście reklamy portalu daję konkretną bazę użytkowników na początku.
Potrzebuje:
- tekściarzy - liczba nieogarniczona
- HeadAdmina Forum - stawia forum, zarządza. Ja wyodrębniam mu osobne konto FTP i działa :)
Trzon portalu:
- newsy z całego świata gier(PCty, konsole, planszowe RPG, karcianki)
- dla chętnych - możliwość pisania felietonów(nawet stworzenia cyklicznej serii), które promowane będą w sliderze na głównej stronie
- artykuły i poradniki - głównie z karcianek, w szczególności tych przeniesionych na PC'ta - Duel of Champions i nadchodzącemu dziecku Blizzarda - Hearthstone. Dodatkowo można podjąć się tworzenia działu innej gry :)
- materiały wideo - z uwagi na współprace z MKR33 pojawiać się będą często poradniki i filmy wideo o danej grze
- możliwa współpraca z innymi mniejszymi youtuberami żeby powiększyć content jeżeli chodzi o filmy
Zapraszam wszystkich, którzy chcą się wykazać, nabrać bezcennego doświadczenia i spędzić sporo czasu w mam nadzieje konkretnej ekipie :) Staram się zebrać ekipę zapaleńców, którzy uwielbiają robić to co robią, dlatego jeżeli chcesz działać na siłę to zapomnij o tym co właśnie przeczytałeś :)
Zainteresowanych zapraszam do wysłania podań wraz z próbnym newsem na
Ave
A będzie też tam o grach typu sandbox (GTA, Saints Row itp.) i ścigałkach?
Jeżeli chodzi o newsy - tematyka gamingowa(wszystkie, informacje o premierach, zmianach, nowościach etc). A jeżeli chodzi o większe teksty to można zaproponować prowadzenie działu traktującego o konkretnej grze :) Jeżeli taka osoba wypełni dział kilkoma artami i będzie się nim zajmowała to nie widzę przeszkód :)
Ten "tekściarz" to coś jak newsman czy jak?
Przy podaniu określasz czym chciałbyś się zająć :) A tekściarz, tak gratuluje dedukcji, człowiek od szeroko pojętej treści(newsy, arty etc) :)
Ja niestety odpadam, bo moja wiedza zawęża się do NFS i SimCity a i tak brakuje mi czasu na granie :/