Lucek, znany Wam z produkcji w naszym dziale TV organizuje konkurs, w którym możecie wygrać nagranie wyścigu w trybie Multiplayer z Luckiem. Tym samym zapiszecie się do historii profilu YouTube Lucka, a także traficie do naszego działu TV. Do konkursu może przystąpić każdy, ale do finału (a więc nagrania wyścigu w trybie Multi) będzie potrzebny komputer z dostępem do Internetu. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, by i posiadacze konsol próbowali pobić rekordu Lucka, bowiem ci najszybsi (bez względu na platformę) zostaną wymienieni na początku nagrania, a także w tym temacie :)
Poniżej zamieszczam info od Lucka.
Słuchajcie Ludzie, Pany i Panie, Matki siostry bracia ojcowie, synowie córki robaki zwierzaki gryzonie i świnki morskie (oraz kobiety w ciąży).
Niedługo wstawię 3 filmiki z NFS Most Wanted 2012, w których zrobię jakiś tam czas... Ten kto pokona mnie w tych trzech zawodach, prześle zdjęcie ze swoim czasem... Tego zaproszę do znajomych i z tym kimś nagram film z NFS Most Wanted 2012 w trybie multiplayer. UWAGA ! Jest możliwość, że więcej osób mnie pokona, więc każdy kto to uczyni dołączy do moich znajomych na Origin i będzie się ścigał w odcinku z NFS MW 2012 !
Fajnie?
Nagrana możecie przesyłać na Lucka Profil Facebook lub profil YouTube. W ostateczności możecie przesłać do mnie PW, a ja screeny przekażę Luckowi. Lucek czeka na fotki z czasami do 10.02.2013.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.