Tutaj piszcie swoje opinie z zapowiedzi NFS Shift 2 i piszcie również jakie macie oczekiwania wobec nowego nfs'a ;d
Mi już zaczyna się bardzo podobać.. Dużo aut, dzień i noc i to mocna noc, dużo więcej torów, bardziej realistyczne.. no świetnie. Ja bym tylko chciał porządny tuning.
Nie powiem że Shift nie był fajny ale ja pamiętam NFS jako zręcznościówkę. Może to i dobrze że idą w inną stronę ale dla mnie Need for Speed skończył się na udanym i to nawet bardzo ProStreecie, którego ludzie bardzo okaleczyli moim zdaniem niesłusznie...pisali że chcą powrotu do stylu jaki prezentowały Underground'y i Most Wanted...Black Box dało im to tylko że w opakowaniu naszpikowanej bugami gry Undercover...i to był gwóźdź do trumny NFS zwolnili Black Box i zatrudnili nowe studia do tworzenia nowego wizerunku NFS...Ale to już nie to!!
Pozdro dla wszystkich!
czy to Shift czy Shift 2 dla mnie bedzie to niewypal ale w nowym NFS-ie chcialbym dobry tuning i cos czego nie bylo jeszcze w zadnym NFS-ie
Moje wymagania wobec Shifta 2 są takie - ma być lepszy niż pierwsza część:D Wystarczyłoby jakby poprawili edytor naklejek i uszkodzenia;)
1. żeby był tuning
2. jazda dowolna
3. dobre klimaty gry ;]
Przede wszystkim podoba mi się ilość aut.Liczę na to że tuning będzie udany,wtedy nie będzie można narzekać ,bo i lista tras jest pokaźna