Tutaj piszcie swoje opinie z zapowiedzi NFS Shift 2 i piszcie również jakie macie oczekiwania wobec nowego nfs'a ;d
Mi już zaczyna się bardzo podobać.. Dużo aut, dzień i noc i to mocna noc, dużo więcej torów, bardziej realistyczne.. no świetnie. Ja bym tylko chciał porządny tuning.
Przede wszystkim podoba mi się ilość aut.Liczę na to że tuning będzie udany,wtedy nie będzie można narzekać ,bo i lista tras jest pokaźna
1. żeby był tuning
2. jazda dowolna
3. dobre klimaty gry ;]
Moje wymagania wobec Shifta 2 są takie - ma być lepszy niż pierwsza część:D Wystarczyłoby jakby poprawili edytor naklejek i uszkodzenia;)
czy to Shift czy Shift 2 dla mnie bedzie to niewypal ale w nowym NFS-ie chcialbym dobry tuning i cos czego nie bylo jeszcze w zadnym NFS-ie
Nie powiem że Shift nie był fajny ale ja pamiętam NFS jako zręcznościówkę. Może to i dobrze że idą w inną stronę ale dla mnie Need for Speed skończył się na udanym i to nawet bardzo ProStreecie, którego ludzie bardzo okaleczyli moim zdaniem niesłusznie...pisali że chcą powrotu do stylu jaki prezentowały Underground'y i Most Wanted...Black Box dało im to tylko że w opakowaniu naszpikowanej bugami gry Undercover...i to był gwóźdź do trumny NFS zwolnili Black Box i zatrudnili nowe studia do tworzenia nowego wizerunku NFS...Ale to już nie to!!
Pozdro dla wszystkich!