Cześć. Już od dłuższego czasu nie mogę ukończyć tych mistrzostw na pierwszej pozycji, głównie dlatego, że Nordschleife nocą jest masakrycznie trudną trasą. O ile w dzień daję sobie radę, to podczas drugiego etapu moja najlepsza pozycja to numer osiem.
Do tej pory jeździłem Pagani Huayrą, ale może łatwiej byłoby mi innym wozem, z jakimiś innymi ustawieniami samochodu, aby był bardziej stabilny podczas skręcania, lub podskakiwania? Pomoże ktoś?
Mam GT-R SpecV JCW Edition, ale wbrew pozorom, to nim się praktycznie skręcać nie da. Nawet po zmianie czułości układu kierowniczego.
Edit: Po ponad miesiącu prób wreszcie mi się udało, a to za sprawą Corvette C6R GT1. Gdybym na ostatnim zakręcie przed tą długą prostą nie pojechał za szeroko, to bym może miał nawet pierwszą pozycję, a tak dojechałem drugi. Tak czy inaczej, w serii byłem pierwszy z sumą 22 punktów. :)
Mówiąc szczerze nawet nie dotarłem jeszcze do tego momentu, ale ja bym próbował jakimś mego nakoksowanym GT-Rem. Ale nie wiem, dla mnie nordschleife jest w SH2U w ogóle nie do przejechania.