Cześć
Mam pytanie do posiadaczy PS3. Mam problem z FC3. Otóż kupiłem sobie grę i nie wiedzieć czemu odpala mi się w rozdziałce 1280x720. Na pudełku wyraźnie napisane jest że działa w rozdzielczość 1920x1080. Telewizor mam oczywiście FULL HD i np. takie GT5 działa mi na 1920x1080. Co robię źle? Pomoże mi ktoś? Z góry dziękuje.
// Milex1977
Poprawiona nazwa tematu
Skoro problem rozwiązany, to temat zamykam.
Nie ma za co :P Przy okazji sam rozwiązałem sobie problem :D Most Wanted wygląda bajecznie teraz ^^
Faktycznie :D Mi Far Cry też w 1080p się uruchomił! Dzięki za info jak to zrobić, Radziu! Temat do zamknięcia.
EDIT: Nagle mam wrażenie że działa w 60FPS! Wcześniej miałem wrażenie że strasznie laguje i w ogóle! Że w 30FPS działa. Stokrotne dzięki!
Slight! To działa! Most Wanted uruchomił mi się w 1080p :D Trzeba zrobić to co na filmie (w 57 sekundzie)
To co na filmiku jest sprawdzę jutro, może będzie działać. Dam znać czy działa. Co do PS Network to nie mam konta.
Radon - nie możliwe. Prawie na każdej grze pisze " 720p*1080i*1080p "
Nie wiem. Slight może poszukaj, lub załóż temat na ps3site. Jak znajdziesz odpowiedź to daj mi znać :P
PS - Masz konto na PS Network?
Znalazłem taki filmik:
[movie=youtube]6lwEp4FHp6w[/movie]
Interesujący fragment od 57 sekundy. Ciekawe... Trzeba to sprawdzić.
Raczej nie ma szans żeby tak zaawansowana technologicznie gra jak FC3 chodziła na starych konsolach w 1080p. Jeśli jest napisane na okładce, że gra działa w takiej rozdziałce, to chyba jest to pomyłka.
Tylko to dziwne, bo na pudełku od GT5 jest 720 i 1080 i działa w 1080. Na pudełku od F1 2012 jest tylko 720p i działa tylko w tej rozdziałce. Na pudle od FC3 jest 720 i 1080 więc powinno działać w 1080, no ale tak nie jest. No nic idę szukać dalej w sieci ;) Dzięki za odpowiedź.
Szczerze mówiąc nie wiem, a mam tak samo. Mam telewizor Full HD itd. a prawie wszystkie gry działają w 720p. I też GT5 mi chodzi w 1080p. :)