No właśnie, jak oceniacie ten rok pod kątem gier, które w nim wyszły? Czy jest dobrze, czy coś was zawiodło, czy zaskoczyło? Jak wygląda wasze Top 5 gier? :P
U mnie tak:
5 miejsce - Mass Effect 3
4 Miejsce - Max Payne 3
3 Miejsce - Dishonored - Rozumiem sukces tej gry, gra w pełni na niego zasłużyła. Jednak jak dla mnie został on za bardzo rozdmuchany. Stąd tylko 3 miejsce.
2 Miejsce - Borderlands 2 - To chyba jeszcze większe zaskoczenie dla was. Tak tą grę chwaliłem, tyle o niej opowiadałem, chwaliłem się osiągnięciami. Ten tytuł dał mi masę satysfakcji, tony emocji i temu podobne. Z kim zatem przegrał?
<Werble>
1 MIEJSCE - FAR CRY 3 - Ano z nim. Ten tytuł najnormalniej trafił w sam środek moich upodobań. Niezwykle klimatyczne Rook Island, niezapomniane postacie z Vaasem na czele, fenomenalna grafika, totalna swoboda. Dla mnie do szczęścia tyle wystarczy. :D
Oczekiwania na 2013 - Tylko trzy pozycje - Nadchodzący NFS od Ghost, Grand Theft Auto V oraz Saints Row 4.
Ogólnie ten rok mogę zaliczyć do udanych, otrzymaliśmy wiele comebacków, z czego najgłośniej było o Diablo 3. Wielu z tegorocznych tytułów nie kupiłem, choć mam w planach ich nabycie w ramach uzupełnienia biblioteczki chociażby. :P
A co tam u was? :)
.
~Recek zapomniałeś o Diablo III
Diablo III w najlepszych grach? Ta gra to jedna z największych wpadek tego roku.
Grałem w Diablo I Daiblo II ale Daiblo III jest tym czego trzeba fanom rpg i fantasy
Dzony - Diablo 3 mnie niczym nie urzekło, więc nie trafiło do rankingu, ot co. :)
.
Assassin's creed III
NFS: Most Wanted
F1 2012
DMC: Devil May Cry
Sly Cooper: Podróże w czasie
Moje 5 tytułów na ten sezon :P na 100 % te 5 gier znajdzie się w moim posiadaniu :)
A nowy hitman ?? Dodam jeszcze do swojej listy LS 2013
Assassin's Creed III
NFS: Most Wanted
To są dwie moje gry z tego roku. :P I nie chcę innych są fenomenalne. Kocham serię Assasin's, a NFs oczywiście tradycja. <3
Moje ulubione gry tego roku? To oczywiste. Need for Speed: Most Wanted i... The Sims 3 Seasons.
U mnie wygrały 3 tytuły: AC III, Borderlands 2 i Euro Truck Simulator 2. Tak, Czesi z SCS odwali kawał świetnej roboty przy kolejnej części gry o jeżdżeniu TIRem. ;)
Dla mnie wygrane tytuły to:
1. Assassin's Creed III - gra po prostu świetna, masakryczna, nie ma po prostu słów by tą grę opisać.
2. Need for Speed Most Wanted- Wciągnął mnie, ale po ukończeniu gry i wyzłoceniu każdego auta odinstalowałem grę.
3. Sleeping Dogs - gra cholernie długa, ale według mnie taka chińska kopia GTA.
U mnie:
1. Max Payne 3 - świetna fabuła, świetnie poprowadzona postać Max'a Payne'a no i świetna oprawa audiowizualna.
2. Forza Horizon - jedna z najlepszych wyścigówek wszech czasów.
3. Medal of Honor Warfighter - siłą rzeczy, w więcej gier z roku 2012 nie grałem xd
Oprócz tego ruszyłem parę demówek (Dirt Showdown, Ridge Racer Unbounded i Need for Speed Most Wanted) ale wszystkie okazały się zbyt mało zachęcające, żeby chociaż pobrać pirata i zagrać w pełną wersję.
Zrobiłem ciekawy panet "Top 5: Best Lap" pozniej zrobię ss'y bo jeszcze jest testowany i robię poprawki