Siema jestem nowy na forum. Dzisiaj dostałem nowego Most Wanted i wszystko fajnie tylko to głupie sterowanie. Czy lepiej się gra na kierownicy. Tak wgl to można nową karierę zrobić na yt chciałbym singleplayer nagrywać?
A można zrobić tak: folder z single dam na pulpit, i czy jak będę miał nową karierę to czy będę mógł powrócić do starej usuwając lub kopiując tą nową na dysk, a tą starą do folderu z grą? Można tak zrobić?
Chyba że masz pada za 30zł to tak nie zrobisz. :P Ale ogólnie padem się najlepiej gra.
Hmm... Co do gazu - akurat tutaj pad jest tak samo dobry jak kierownica. Jeśli gaz i hamulec ustawimy sobie na przyciski tylne ( na PS3 - R2, L2 ) możemy kontrolować przyśpieszenia dociskają mocniej lub lżej. A ogólnie do gier ARCADE nie polecam kierownicy :p
Różnica w sterowaniu polega tylko na tym, że na kierownicy jesteś w stanie samemu kontrolować promień skrętu, czy ilość dodawanego gazu. Do obu idzie się przyzwyczaić.
Na PC wystarczy usunąć folder Criterion Games w folderze Dokumenty.
Ja wolę grać na padzie - jest najlepiej ( mam PS3 ). A jak usunąć to nie wiem...
A jak usunąć save? I czy to prawda ,że na kierownicy lepiej się gra?
Grasz na PC, tak? Co to kariery - raczej nie... musisz usunąć save, a potem włączyć grę od nowa :)