Siema jestem nowy na forum. Dzisiaj dostałem nowego Most Wanted i wszystko fajnie tylko to głupie sterowanie. Czy lepiej się gra na kierownicy. Tak wgl to można nową karierę zrobić na yt chciałbym singleplayer nagrywać?
Grasz na PC, tak? Co to kariery - raczej nie... musisz usunąć save, a potem włączyć grę od nowa :)
A jak usunąć save? I czy to prawda ,że na kierownicy lepiej się gra?
Ja wolę grać na padzie - jest najlepiej ( mam PS3 ). A jak usunąć to nie wiem...
Na PC wystarczy usunąć folder Criterion Games w folderze Dokumenty.
Różnica w sterowaniu polega tylko na tym, że na kierownicy jesteś w stanie samemu kontrolować promień skrętu, czy ilość dodawanego gazu. Do obu idzie się przyzwyczaić.
Hmm... Co do gazu - akurat tutaj pad jest tak samo dobry jak kierownica. Jeśli gaz i hamulec ustawimy sobie na przyciski tylne ( na PS3 - R2, L2 ) możemy kontrolować przyśpieszenia dociskają mocniej lub lżej. A ogólnie do gier ARCADE nie polecam kierownicy :p
Chyba że masz pada za 30zł to tak nie zrobisz. :P Ale ogólnie padem się najlepiej gra.
A można zrobić tak: folder z single dam na pulpit, i czy jak będę miał nową karierę to czy będę mógł powrócić do starej usuwając lub kopiując tą nową na dysk, a tą starą do folderu z grą? Można tak zrobić?