Film świetny, na szczęście odmienna niż wszystkie inne. Warto było pójść, warto tak marnować czas.
Byłem 2 tygodnie temu na Skyfall i powiem Wam: NAJLEPSZA PREMIERA KINOWA W MOIM ŻYCIU. Film oceniam 10/10.
Jest tam akcja, radość, smutek. Twórcy puszczają kilka razy oczko do starszych fanów Bonda (nawet fanów Bonda za czasów Connery'ego). Film został fenomenalnie oceniony przez krytyków i bije rekordy w zyskach. Ale ludzi, którzy oczekują CIĄGŁEJ, NIEUSTANNEJ akcji, to są w błędzie. Nie na tym polega Bond. Ale jak już pojawi się akcja, to nie pozwoli oderwać oczu od ekranu ;) Inteligentniejszy widz znajdzie coś dla siebie, gdyż poznajemy psychikę i motywy bohaterów.
Fabuła jest świetna, nie raz mnie zaskoczyła. Świetne i komiczne dialogi, ciekawie zarysowane postaci i najwyższych lotów obsada.
Do dziś myślę z utęsknieniem o Skyfall, często chciałbym cofnąć się w czasie i pójść jeszcze drugi raz, zanim go obejrzałem :P POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
Zamierzam się wybrac jak bede w WArszawie na skyfalla ,napisze czy warto
z tego co słyszałem to ma eleganckie recenzje
Też muszę się na to wybrać, póki co nie oceniam, ale zapowiada się bardzo dobrze.
Musze to obejrzeć :D Ale czy w kinie to jeszcze nie wiem :D
/ Podobno jeden z najlepszych Bondów ;)