Most Wanted to głównie pościgi policyjne, do których potrzebny był szybki i zwrotny samochód. Jakie są wasze ulubione samochody? Którymi najlepiej się ścigało w pojedynkach, a którymi uciekało przed policją?
Ja do wyścigów używałem, a jakże by inaczej: wszystkich modeli Porsche, a najbardziej uwielbiałem Carrerę GT. Do pościgów (po skończeniu kariery) mniej więcej po równo Carrerę GT i Mercedesa SLR McLarena - bardzo zwrotne i bardzo szybkie :)
Gdy pokonywałem Ronniego od razu jechałem po Carrerę GT < 3 A do policji używałem Murci albo Forda GT.
Ja całą karierę przechodziłem Mazdą RX-8 :D Tak po za tym to lubiłem Porsche Carrera GT i Gallardo :) Głównie to nimi szalałem w starym MW :)
RX-8 można większość gry przejść. Nie mnie dziwi fakt C-GT, bo to według mnie najlepsze auto w grze. Do pościgów każde auto biorę, ważne żeby tylko uciec w efektowny sposób ;p
Carrera GT, 911 Turbo S, 911 Carrera S, Cayman. <3 Te auta mi wystarczają, resztę odrzucam.
Supra, 911 Turbo S, 911 Carrera S i Audi A4. :D
Gallardo, Supra, Viper, 911 Carrera S :P
W pościgach z policją w karierze jeździłem tylko Lancerem Evo. A ogólnie lubiłem jeździć Mazdą RX-7, Lancerem , Suprą, Cobaltem i Clio.
Ja do pościgów miałem golfa, potem corvette, a w karierze fiat punto, mazda rx-8, carrera s i carrera gt, którymi świetnie mi się jeździło.
Lexus IS300> Mitsubishi Eclipse> Porsche Cayman S> Lamborghini Gallardo> Ford GT> BMW M3 GTR. <3 To są auta do wyścigów. Do pościgów nie wymieniam na razie.
Mustang GT, Porsche 911 Carrera S, 911 Turbo oraz Carrera GT <3
Lexus IS300 i Mitsubishi Lancer ogólnie to tylko te dwa sedany, zapomniałem dodam jeszcze Subaru.