1. Mia Townsend
2. Rachel Teller
3 Nikki
DKC Driver NFS MW
Trochę dużo czasu minęło od ostatniego posta umieszczonego tutaj, więc może odkurzę,to miejsce ;D
Jeśli chodzi o moje hot 3, to 1. miejsce bezsprzecznie zajmuje Krystal (to śliczne zdjęcie na tle czarnego GT-R'a, te jej długie nogi w czarnych szpilkach i cudne spojrzenie, mmmmmmm :3 *.* )
Pozycję numer dwa otrzymuje Christina Hendricks, za walory (zapewne plastikowe, ale turaj są one warte tego grzechu <3) i piękne, rude włosy
Trzecie miejsce to Nikki i Mila z The Run, dziewczyny idealnie komponują się z tą białą 370Z-tką :3
Ode mnie wyróżnienie odstają też Sayoko (bo nie ma brzydkiej dziewczyny z Japonii), Nikki z U2 (też piękny walor :D ) oraz Carmen, bo jest z niej takia piękna czika ;3
Tak wiem, torchę się rozpisałem, ale z pięknymi dziewczynami nie można krótko ;DDD
Ale na trzecim miejscu musisz niestety wybrać: albo Nikki, albo Mila - nie mogę podzielić głosu na pół :(
Trudny wybór... :( Jedna ma ładniejsze oczy, druga - ponętne długie nogi... I co tu zrobić ? ;_; Muszę się zdecydować na Milę...
Tak swoją drogą, poczytałem trochę o Christinie, nie sądziłem, że ona ma 40 lat... Na niektórych zdjęciach spokojnie dałbym jej maksymalnie ze 20-parę.
Może to jej urok, może to Photoshop ;)
Z Photoshopem czy bez, ona i tak jest piękna <3
Moje trio:
1.Mia Townsend
2.Nikki
3.Rachel Teller
:D :D :D :D :D :D
1. Mia
2. Rachel
3. Nikki
Edit:
Choć z PS/TR też niezłe :v
/Edytujemy posty, nie dodajemy jeden pod drugim.
Inventer89
Ja mam tylko jeden typ: Nikki. :3
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Niemożliwe, pikne babki przecież tu są :D
Ja powiem, że ta blondynka z NFS 2015 niezła jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inv, po prostu ze wszystkich, ja tylko lubię i nie mam 2 i 3 miejsca. Szczerze to niektórzy biorą drugie i trzecie miejsce, bo myślą że muszą jeśli chcą zagłosować.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Nie, wybieramy trzy najlepsze, tylko dlatego, że wszystkie z nich są piękne i czasem ciężko nawet się zmieścić w podium :P Zobacz sobie mojego posta, jest bodajże na poprzedniej stronie ;)
Ale nie chce dobierać na siłę kobiety na podium.
Jak nie chcesz to nie, nikt ci nie broni ;)
No to tak:
1. Mia
2. Krystal
3. Sam z TR :D
1. Krystal
2. Mia
3. Rachel