Siemaneczko! :)
Mam taki problem...Chce kupić 2 gry, a stać mnie tylko na jedną, te gry to: Need for Speed Most Wanted, czy Call of Duty Black Ops 2. Tylko odpowiedzi mają być szczere. :)
W listopadzie mam imieniny i moze uzbieram na BOII, a tak to kupie sobie nfs'a.
Dzieki za pomoc :). Temat mozna zamknac :)
To ja bym brał BOII Hardened. Bardzo ładne wydanie, później może być ciężko złapać.
konsola - tu i tu, jak cos
Se3a ma racje zdaje się. Z drugiej jednak strony MW ma zacniejsze bonusy przedpremierowe niż BO (chyba, że kupujesz wersję konsolową).
Gwozdzek - najgorsze jest to ze lubie to i to... :D
Call of Duty Black Ops 2
- gra zapowiada się świetnie i na pewno tak szybko nie zejdzie z ceny + masz pewność że grywalność będzie na wysokim poziomie jak to COD.
Most Wanted, poczekasz do świąt i będą zarąbiste promocje na pewno o 50% taniej dostaniesz ;)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
CoD może i ma dobre multi, ale się skończył na Kill'em... to znaczy na Modern Warfare 1. Potem to już tylko kosmetyczne zmiany. Wątpię, aby BO2, mimo nowego contetntu, miało poprawić wizerunek serii.
Wniosek: Bierz Most Wanted.
.
Decyzja jest prosta. Wybierz to co Ci bardziej się podoba. Na Twoim miejscu wybrałbym oczywiście NFS. xD
Up: Jemu chodziło o to, że nie wie co ma wybrać. Wiem, że ten temat jest dla Ciebie tak samo dziwny, jak dla mnie, ale postaraj się chociaż pomóc...
Mamy Ci udzielić porad życiowych, byś mógł zdobyć brakujące pieniądze, czy pomóc wybrać grę? xd