Tak na początku to chciałbym się przywitać. Wrzucam moje ostatnie filmy związane z NFS'em. Po więcej filmów zapraszam na mój kanał. ;)
[movie=youtube]Kv7ItxX6_vs[/movie]
[movie=youtube]eKG0Aoq6zTQ[/movie]
[movie=youtube]J69o007vxhk[/movie]
[movie=youtube]BZMevSvXwaM[/movie]
Oczywiście komentarze na forum czy na youtube mile widziane. Krytyka konstruktywna również :)
Zamieściłem wideo w bbcode i poprawiłem temat
/Inventer89
Silnik - 3, Skrzynia - 3, Zawieszenie - 1, Nitro - 3, Hamulce - 1 Turbo -3 + Do Silnika, skrzyni, Nitro i Turbo dodałem części Junkman. Do tego:
-Handling do końca na -
-Wysokość zawieszenia max na +
-Aero max -
Mustangiem i tak jest kiepsko driftować. Evo czy Lexusem można wyczyniać lepsze rzeczy, ale chciałem coś zedytować z Mustangiem w roli głównej. Oczywiście niezbędna jest do tego kierownica, albo chociaż pad z dobrymi analogami.
WojetXD. :P Filmy mistrzowskie, widać na nich jak długo musiałeś trenować drifting w MW. Co do klipu z U1 - ma klimacik czysto Underground'owy i do tego ta muzyka! Ahhh... :D
Mamo, to jest zajebiste ! W czym robisz filmy, zostaniesz moim guru? XD
Ja wiem czy trenować. Po prostu gram w MW z przerwami co jakiś czas, a tego się nie zapomina po tylu latach śmigania bokiem.
~Reev - filmy robię w Sony Vegas 11
Ooo, ty tutaj. ;) Pamiętasz jeszcze czasy TD i śmigania w U2? Wercik z tej strony.
A co do filmików - może niektóre wstawki i efekty są niepotrzebne i tylko dodają kiczu, to jednak wygląda to nieźle. A trailer prezentuje się lepiej od tego szajstwa, które pokazało EA.
Film z driftu mustangiem bardzo dobry, tylko z tą muzyką w tle ciężko wytrzymać :] Reszta też trzyma klasę.
Wert - Tak dotarłem i tutaj bo nadal jako tako interesuje się serią NFS, a na stronie której nazwy nie będe wymieniał jest tragedia od ładnych paru lat jak dobrze wiecie. Co do efektów to wiem. Brakuje spójności tyle, że ja bardziej się bawię "sranie" efektami jak filmiki userów GTA SA żeby popróbować przy okazji kilku rzeczy.
~Chad_MC - Muzyka jest taka, a nie inna ponieważ gdybym wrzucił coś z kawałkiem przykładowo Disturbed, Lostprophets czy Foo Fighters filmik poleciałby z YT przez WMG czy inne ustrojstwo. Po prostu łatwiej i szybciej jest mi wybrać coś z DnB czy Dubstepu.
No witamy Morv'a : ) w końcu! Hehe... Co do filmików to nic dodać nic ująć, po prostu MIAZGA! Jak zawsze : ) Aż mi przypomniałeś czasy driftowania w Most Wanted, szkoda tylko, że kierownica poszła się j***ć : /
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Mam nadzieję, że ja tobie kiedykolwiek dorównam w drifcie w MW- dzisiaj zaczynam ;P Edit: Podaj nazwę nutki w tym filmiku z driftem w MW.
Ja od razu instaluję ENB, bo ta żółć jest denerwująca.
Hahaha Morv... historia kołem się toczy :D Pamiętam czasy kiedy ja trafiłem na stronkę, którą dobrze znasz, a Ty pod nickiem WojteXD bodajże, zamieszczałeś filmy o drifcie z nfs'a mw i wtedy zaraziłeś mnie właśnie tym : > ahh dobre to były czasy... Pozdrawiam, Demid.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
No filmiki spoko :D Tylko ten drift IMO nie pasuje do traileru ale po za tym supcio. Właśnie, jak włączyłeś Motion Blur na tym modzie M2011? Mi po włączeniu od razu crashuje się gra.
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero niedawno z roboty wróciłem.
Reev - utwór o który prosisz - Noisia - Tommy's Theme - Mau5trap. Możesz też sobie zmienić oświetlenie i pogody na jakieś inne wtedy żółć również zniknie.
Demi - Fakt dobre czasy. Wtedy jeszcze byłem dość mocno tym pochłonięty. Nadal jednak chciałbym nakręcić twin drift w multi, ale wyłączyli serwery i nie ma z kim za bardzo.
Slight - Nic nie zmieniałem. Wgrałem moda jak był i od razu działał mi motion blur.
Ok, działa już Motion Blur, po prostu manualnie w cfg zmieniłem wartość z 0 na 1 i hula :)
Kiedyś może i przyjdzie nam zagrać Morv razem :D w końcu! W końcu to Ty mi dawałeś rady i wskazówki po każdym wideo moim : ) Ahh te czasy.
Szkoda wielka, że wyłączyli serwery, ale nie poradzisz... teraz najgorsze, że i u mnie kierownica poszła się j***ć : ( Więc nawet jakbym chciał wrócić do dawnej formy i popykać z Tb to nie ma jak : ( eh....
Serwery zawsze można obejść są jakieś narzędzia do tworzenia sieciowego lan tak samo jak gralo się w U2 jeszcze za czasów DBC.
Z kierownicą mam tyle szczęścia, że jest dość mocno zniszczona i wyeksploatowana, ale jeszcze jakoś działa. Co tam, że kabel poklejony izolacją przy rotacji opór/opór kalibracja wali się. Jakoś daje radę bo drugiej bym nie kupił prędzej jakiegoś pada.
Jutro będę pewnie coś tak kleił do Sony Vegasa tylko kompletnie nie wiem z czego i w jakiej tematyce. Może jakieś pomysły?
U mnie skończyło się tak, że padła kalibracja... kierownica została rozkręcona, a następnie już nie powróciła do dawnego stanu. Niestety nie dało jej się naprawić, a teraz ani czasu by grać ani pieniędzy na nową kiere... A ostatnio odkryłem mw u siebie jeszcze zainstalowane na komputerze : ( mam pada, ale to już nie to samo. Niestety pozostała już tylko pamięć i możliwość obejrzenia filmików na youtube : )
Właśnie skończyłem oglądać : ) wchodzę na youtube, a tu proszę... miła niespodzianka : ) Ogromny plus za kilka aut w akcji nie wspominając już oczywiście o montażu bo tu jak zawsze pełna profeska. A co do aut to ciekawie było zobaczyć renault, ale chyba najlepiej jednak driftowało się evo i madzią co? : )