Pytałem w shoutboxie, wysłaliście mnie na forum, a więc założyłem temat. Chcę telefon, do bawienia się, bo stary mi wysiadł ;D .
GPS by się przydał nie kiedy tacie, a tego w Samsungu star 2 nie ma, ale chyba można wgrać (?).
W Star 2 jest lepszy Bluetooth. Wi-fi mają te same, radio te same. Monte, posiada tę kamerkę z przodu, oraz 3G. W Star dwójce tego nie ma. I mam pytanie do posiadaczy starów - Czy mają one zmienne tapety tak jak Monte? Tzn. , że przesuniesz palcem w bok po ekranie i się tapeta zmienia . ?
//: Może i tak, ale benek ma , i mówi , że taki sobie. Znalazłem też aukcję na allegro HTC TOUCH PRO, ze 190 zł. Może jednak HTC lepszy od samsungów ?
Mam lepszy pomysł: kup sobie ciucha jakiegoś za te pieniądze. Albo dozbieraj do czegoś lepszego, conajmniej jeszcze ze 200zł.
Dobrego telefonu do zabawy nie znajdziesz za tyle kasy, nawet używanego.
Nie ; / Ale nie chodzi mi o nowego, tylko jakiegoś używanego, przecież ten HTC nowy nie kosztowałby 190 zł
Ooo, to będzie bardzo ciężko. Nie dasz rady skołować chociaż kolejnych 200?
tak w granicach, eee, nie wiem do 200 zeta ... ;D
Na początek ze Smartphone'ami to za ok. kilka miesięcy będzie się nadawała Lumia 710 - jej cena leci na łeb na szyję, że tak powiem.
Star II jak i Monte są to słabe telefony. Polecam kupić sobie jak już to Samsunga Galaxy Mini, dobry telefon jak na początek ze smartphone'ami.
Nie wiem, gdyż ogółem są to bardzo słabe telefony. Do tego nie ma sensu kupowanie dotykowca bez systemu operacyjnego. Touch Pro oczywiście o niebo lepszy, ale to stary Windows Mobile, który się w ogóle nie rozwija. Powiedz lepiej, w jakiej cenie szukasz telefonu, to Ci coś spróbujemy polecić.
Moja siostra ma Samsung'a Monte, i powiem że jest naprawdę dobry, A Star II nie przekonuje mnie.