Żeby Niemcy byli w końcu w czymś od nas gorsi. :P
Dlaczego Siekierka loffcia Porsche?
Bo to najlepsze auta na świecie.
Dlaczego w ogóle porównuje się nasz naród z Niemcami? Przecież Niemcy to 4 potęga świata, nie dorastamy im do pięt w ŻADNEJ kategorii. Nawet kulturalności społeczeństwa.
Nasz naród MOŻNA porównywać z niemcami. Polacy nie wychowują się tak, żeby mówić, że są śmieciami. Nasz kraj był jest i będzie. A co do tego że nie dorastamy im do pięt... gówno prawda. 1. Polki są ładniesze od niemek.. 2. Polacy nie są ponurakami (każdy niemiec jakiego spotkałem był milczącym nieciekawym f*****. 3. Nasz język nie jest pier*****ęty tak jak niemiecki. 4.
Dlaczego murzyni są poniżani? Czarny czy biały, człowiek to człowiek!
Cheater - skończ z tą swoją durną polemiką, bo fakty są faktami. Zresztą nawet w pytaniu jakie zadałeś, widać tak naprawdę, co nasz naród reprezentuje - RASIZM, KSENOFOBIA, PONIŻANIE, SNOBIZM, PYCHA, CHCIWOŚĆ. Chociaż nie dziwię się, bo nie potrafią pojąć czegoś więcej niż to, co mają wpojone. Dlatego właśnie są poniżani.
Dlaczego człowiek mający swój styl i będący oryginalnym uznawany jest w tym kraju za nienormalnego, a np. w USA czegoś takiego nie ma?
ps. I język niemiecki nie jest, jak to nazwałeś, "porąbany". To polski dla obcokrajowców jest ciężki i porąbany. Niemiecki jest w budowie dość podobny do angielskiego - bo to języki germańskie.
Siekierka - nasz język jest językiem trudniejszym od języków germańskich, ponieważ my mamy całkiem inny akcent oraz inne litery jak w języku niemieckim czy angielskim. Co do Cheatera- nasz naród zawsze był, jest i będzie zacofany, a spowodowane jest to jest ciągłymi wojnami na przestrzeni wieków oraz komunizmem. Co na to poradzić? Dobra, by nie robić offtopu zadam pytanie-
Dlaczego jestem zaje*isty?
Nie, nie jesteś.
Dlaczego Siekiera i Cheater kłócą się między sobą?
.
Kto się lubi ten się czubi ;3
Dlaczego Recek uważa, że nie jestem zaje*isty?
Bo jest szczery ^^
Dlaczego Sewerus Snape jest księciem półkrwi?
bo nie całej krwi.
Na cholerę ten temat?
By głupi miał zagadkę ;3
Dlaczego ty?
Tak.
Czy lubisz majonez z piernikami?
I <3 Drifting
"Speed isn't everything; you gotta look cool on the touge too." - Keiichi Tsuchiya
Muszę.
Ile masz wzrostu ?
Równiutko 167cm ;3
Kochasz mnie?
NJE.
Jakiej przeglądarki używam?
FF :) znaczy..FireFox
Jakiej firmy masz klawiaturę ? biała/czarna ?
Microsoft, czarna.
Kto zjadł moje frytki?
BMW w twojej syganturce.
Dlaczego MC Sobieski nie wygrał w konkursie na hymn na EURO 2012 ?
Ponieważ pierdylion polaków zagłosowało dla jaj na "Koko Koko"
Czy wiesz ile to jest pierdylion? :P
.
Ja nie wiem, ty wiesz.
Czy mam samochód w sygnaturze? (Hint: Tak.)