To nie kradzież , darmowe ? każdy to używa .
Nie wiem po co ta niepotrzebna dyskusja .
U mnie nie ma tej wtyczki na FF i zawsze wchodzi na Polski SP, mimo, że mam włączony HideIP.
To również jest legalne. (chyba) Jak dla mnie, to to samo co podłączenie się do Internetu w innym kraju, poprawcie mnie jeśli się mylę.
Pytałem się o sposób jaki podał Reev, ale kit co ma być to będzie.
A tam...ciągle przenosi mnie na polską stronę SponsorPay :P
Jak najbardziej. Równie dobrze mógłbyś po prosu wyjechać do UK żeby nabić sobie darmowe SpeedBoosty. xD
ej ludzie a te sposoby są legalne ?
Mat3usz, ja z samych Polskich mam z 1k o.O
Ja zrobiłem prawie wszystkie ankiety amerykańskie, angielske i niemieckie, ale dostałem tylko ponad 1000 SB. Why ? czyżby SponosrPay mi parę ankiet nie zaliczył?
Ruuumuuunoooooooooooov !!! Dzięki za ten sposób, :D dużo sobie ponabijałem na innych krajach :D ( i jeszcze nabijam ) xD
A mi to w ogóle nie chce chodzić. Nawet na Aeria Games. Za pierwszym razem gdy chciałem wejść w oferty, to pisze że nie będzie już nigdy dostępna. A później, że nie ma ofert w moim kraju. YAFUD
No właśnie. Przecież nikt im nie zabrania nabijania boostów. Przecież to jest legalnie udostępnione, nie rozumiem Cię Recek -,-
Tylko że te nabijanie SB jest całkowicie normalne, a w polskich ofertach ich jest po prostu mało. Na zagranicznych jest dużo ankiet, ale większość płatna.
Ja nie rozumiem tego - po co sobie nabijacie te SB? Czy naprawdę jako Polacy musicie kraść na lewo i prawo? To nie jest do końca uczciwe wobec tych, którzy płacą nieraz gruby szmal za trochę boostów.
Dziękuję, ale postoję.
.
Hehe. Działa! Ponabijam sobie SB. :P
Down: Sam czasami kupuję SB, ale teraz kiedy widać jak mocno zawyżają ceny, to ja dziękuje i postoję.
Reev, z jakiego używasz Firefoksa? Ja mam 9.0.1 i wywala mi ciągle błedy ten anonymoX. ;/
Mnie zawsze wrzuca na Polski SponsorPlay -,-
Polskie darmowe już wszystkie zrobiłem...