Cześć i czołem, witam ponownie. Nazywam się Mateusz, 29 lutego stuknie mi 16 latek. Gram w NFS'y parę lat. Prywatnie gram na gitarze, dużo jeżdżę na deskorolce i zajmuję się moim skuterem kochanym. Kiedyś, za czasów pierwszego nfszone byłem numerem jeden w postach ! Nick, to jak dobrze pamiętam MaTiK, czy coś takiego. Może ktoś kojarzy :D Mam nadzieję, że miło będzie mi się z wami pisało, pozdro !
Witam nowego starego kolegę na stronie. Widzę, że masz fajną sygnę. Życzę wiele mądrych postów i jak najlepszych ocen z prac.
Witamy wśród NFSZoniaków :) BTW. Pamiętam cię. Ja ci zrobiłem avka tego co Seba pokazał :D
Fakt, dużo się zmieniło, ale myślę, że na lepsze ^ ^
Stare nfszone przemieniało się z czasem, gdy administratorzy nfspoland.pl oddali to wszystko Imperatorowi, strona upadła, a Seba reaktywował NFSZone.
Wiesz co, tak to nowa stronka na nowej domenie i nowym serwerze. Zalogować się na konto matika pewnie będziesz mógł na nfspoland.pl bo tam pozostała nasza historia i tak pamiętam cię :) miło cię znów gościć u nas :P
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Btw, Seba, pamiętasz mnie ? To ogólnie nowe forum, czy cuś ? Na matika nie mogłem lognąć.
Seba, no bez przesady ;] Dużo jest ludzi w naszym gronie w przedziale 10-14 lat (w tym ja- 14 lat, w tym roku 15), no którzy umieją się zachować.
Seba, na to liczę. Wiesz, jak daawno temu nie noobiłem, to teraz chyba też.
Witamy, miejmy nadzieje że na stronę będzie przybywać więcej dorosłych (umysłowo) niż dziecinnych, bo niestety tacy się trafiają. Mam nadzieję że zaliczasz się do tej 1 grupy i będziemy mogli dogadywać się bez problemu.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Witam . Bądź aktywnym userem i tutaj również zostań numerem 1 . :)
PSN: benek8
Origin: benek8
Witaj i mamy nadzieję, że będziesz aktywnie się tu udzielał. :-)
Tobie 4 lata stukną a nie 16 :p. Witaj w naszych skromnych progach.
Ja też Cię witam. Myślę, że nie będziesz n00bował. :)
Witaj ;) Będzie Ci dobrze jak na starym nfszone, nawet i lepiej.
Witamy w naszych skromnych progach mam nadzieję, iż będziesz kulturalnym i aktywnym userem. :)