Cześć i czołem, witam ponownie. Nazywam się Mateusz, 29 lutego stuknie mi 16 latek. Gram w NFS'y parę lat. Prywatnie gram na gitarze, dużo jeżdżę na deskorolce i zajmuję się moim skuterem kochanym. Kiedyś, za czasów pierwszego nfszone byłem numerem jeden w postach ! Nick, to jak dobrze pamiętam MaTiK, czy coś takiego. Może ktoś kojarzy :D Mam nadzieję, że miło będzie mi się z wami pisało, pozdro !
Witamy w naszych skromnych progach mam nadzieję, iż będziesz kulturalnym i aktywnym userem. :)
Witaj ;) Będzie Ci dobrze jak na starym nfszone, nawet i lepiej.
Ja też Cię witam. Myślę, że nie będziesz n00bował. :)
Tobie 4 lata stukną a nie 16 :p. Witaj w naszych skromnych progach.
Witaj i mamy nadzieję, że będziesz aktywnie się tu udzielał. :-)
Witam . Bądź aktywnym userem i tutaj również zostań numerem 1 . :)
PSN: benek8
Origin: benek8
Witamy, miejmy nadzieje że na stronę będzie przybywać więcej dorosłych (umysłowo) niż dziecinnych, bo niestety tacy się trafiają. Mam nadzieję że zaliczasz się do tej 1 grupy i będziemy mogli dogadywać się bez problemu.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Seba, na to liczę. Wiesz, jak daawno temu nie noobiłem, to teraz chyba też.
Seba, no bez przesady ;] Dużo jest ludzi w naszym gronie w przedziale 10-14 lat (w tym ja- 14 lat, w tym roku 15), no którzy umieją się zachować.
Btw, Seba, pamiętasz mnie ? To ogólnie nowe forum, czy cuś ? Na matika nie mogłem lognąć.
Wiesz co, tak to nowa stronka na nowej domenie i nowym serwerze. Zalogować się na konto matika pewnie będziesz mógł na nfspoland.pl bo tam pozostała nasza historia i tak pamiętam cię :) miło cię znów gościć u nas :P
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Stare nfszone przemieniało się z czasem, gdy administratorzy nfspoland.pl oddali to wszystko Imperatorowi, strona upadła, a Seba reaktywował NFSZone.
Fakt, dużo się zmieniło, ale myślę, że na lepsze ^ ^
Witamy wśród NFSZoniaków :) BTW. Pamiętam cię. Ja ci zrobiłem avka tego co Seba pokazał :D
Witam nowego starego kolegę na stronie. Widzę, że masz fajną sygnę. Życzę wiele mądrych postów i jak najlepszych ocen z prac.