Ja ufam ludzi z CG. Oni robią naprawdę fajne gry (oprócz Burnouta Crasha), także z miła chęcią czekam na trailer gry od nich. Fajny będzie skrót - NFS UE :D
No trochę tandeta ta okładka. Może wezmą sobie do serca to że chcemy Undergrounda 3! Może im to otworzy umysły! :P
Na pewno jeśli stworzą 3 część Underground'a to możemy być pewni że zarówno silnik gry jak i fabuła nie będzie tak zayebista jak za czasów U :) Ten czas gdy gdy były tworzone z myślą o graczu już przeminęły a na pewno u producentów stojących za NFS.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
2012-05-14 - to data w której wygasa prawo EA do własności (rezerwacji) domen..wszystkich 13
NeedForSpeedUndergroundEast.com (registered and active website) - znalazłem coś takiego
tak jest z każdą nazwą planowanego nfs'a.
wydaje mi się że 14 maja 2012 roku EA ujawni oficjalnie nowego NFS'a ;)
Nie spodziewaj się podobnego UG niż te starsze Underground'y. Nic nie wiadomo, a producenci to Criterion Games
To auto na okładce to chyba BMW M6. Jak się okaże, że nowy NFS to właśnie ten, to skoczę z radości i odtańczę macarenę :p.
Ktoś chyba w PS'ie posiedział i tyle. Ale jeśli ma być prawda to nie wiem, ale to już nie będzie to samo. To było i już tak samo nie powróci. Nie te czasy. No ale jednak robi to Criterion więc taki szajs aż nie wyjdzie, Hot Pursuit im się udał. No zobaczymy jeszcze i czy w ogóle to jest prawda.
To raczej nie jest fake... domena dla tej gry jest opłacona, podobnie jak w przypadku The RUN wyciekła najpierw okładka (wtedy też wszyscy krzyczeli, że fake). No właśnie, okładka. Niby ładna, ale nie prezentuje się tak profesjonalnie jak ta od tR na przykład. Ale dobra, jeśli to prawda, to lada dzień będziemy podziwiać trailer:)
Czasy undergrounda, mam tu na myśli tuning, definitywnie się skończyły. Stety, albo i niestety: Po prostu najnowsze modele samochodów są takie ładne, że w większości nie ma ich co poprawiać jeśli chodzi o body, natomiast jeśli chodzi o emblematy, to powinny być dostępne, bo to zawsze wydłuża żywotność gry, a na tym chyba producentom zależy :)
Myślę, że możemy się spodziewać czegoś jak Hot Pursuit, ale być może z miastami (mapka Burnout Paradise?)
UG i spektakularne pościgi? Nieee! Nawet bym się ucieszył gdyby nie było tam policji. (zakładając, że taki NFS w ogóle wyjdzie) Tak w zasadzie to trochę śmierdzi fejkiem.
Troche za szybko zapowiedziana gra .. Jeśli ona wyjdzie naprawdę to będzie jakieś gówno , bo teraz grę robią pół roku i zaraz oddają do sprzedaży . Gra jest wtedy wielkim szajsem .. Wygląda na to , że robią gry tylko żeby mieć kasę . :|
Okładka haha . :D
Trochę dziwne auto na niej .. W ogóle jest sztuczna .
Moje propozycje :
Need for Speed SmiLey xD
Need for Speed Karton .
Need for Speed Młot płot szakalaka . xd
Mam nadzieje , że zastosują je . ;P
PSN: benek8
Origin: benek8