Witam serdecznie : ) Dziś 31 grudnia co oznacza zakończenie roku 2011... No i jesteśmy bliżej końca świata, witamy 2012 rok! Ciekawi mnie jaki wy macie plan na dziś wieczór, jak spędzacie sylwka?
No to ja może zacznę pierwszy... W tym roku spokojnie, nie wychodzę nigdzie w balet. W raz ze swoją narzeczoną spędzam całego sylwestra, pierw jedziemy do mojego wujka, potem w miasto do centrum, a na koniec do ciepłego domku : ) Ten sylwester będzie spokojny, ale za to z mą ukochaną. A jak wy spędzacie sylwka?
PS: Pijcie z głową! Ja w tym roku nie piję ;x Po ostatnim razie mam szlaban xd
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Ja tradycyjnie z najlepszymi przyjaciółmi - Dwójką i Polsatem :D
Lays'y, telewizor, fajerwerki i rodzice:)
To widz same ambitne plany :D Podobnie jak ja, tyle że ja z kumplem, taka mini domówka z %.
Ja jak zwykle, pewnie piwko, telewizor, i sylwester z polsatem ;]
Nawet nie mam gdzie pójść, bo nie mam rówieśników na osiedlu.
Ja to jak zwykle z rodziną pójdziemy do rodziny brata ciotecznego. No i nawalanie w Minecrafta, Gothica II, Wiedźmina (edycja rozszerzona), GTA: San Andreas, albo WWE RAW 2010.
A ja... W zasadzie to nic nie robię. Dlaczego? Po tym jak się pod koniec wakacji nawaliłem i zacząłem odwalać (dzwonić do matki, latać z gołą d**ą, rzygać, rozwalać płoty itp.) i jeszcze po pójściu narąbanym nad rzekę wróciłem z twarzą całą w strupach i poprzecinanym ciałem (od krzaków) nie mogę nic wypić. Ani jeździć do najstarszej siostry. Bardziej się cieszę na ferie, bo jadę do drugiej siostry, a to niezła baza wypadowa... :P
ja z Rodzicami i siostrą do koleżanki mamy i mam małe hukowe petardy i coś pustego na wzór minecraftowego TNT
Ja w tym roku w domciu, oprócz tam oglądania sylwestra w telewizji to sam bedę ostro nawalał moim soniaczem :D Nudno nie będzie hehe
Mnie już po 20 nie ma w domku :P Jak sylwek to na pewno nie przed PC :P Szczęśliwego New Year'u PANOWIE !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
No i po sylwestrze. W końcu po wizycie u wujka z mą narzeczoną o godzinie 23:30 wylądowaliśmy w centrum gdzie się bawiła cała warszawa : ) 2012 rok przywitaliśmy i było bosko. Szczęśliwego nowego roku panowie! A teraz spać : ) Dobranoc!
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
A jednak sylwester odbył się u cioci:) Akurat chłopak siostry (syn cioci) miał PS3 i Call of Duty Modern Warfare 3:D W GTA IV tez grałem, ale zachwytu nie było. Nie obyło się bez fajerwerków. Fajerwerki wielkości małego pudełka (100 wystrzałów), a było tych "pudełek" 2 sztuki. Ach, to był sylwester:) A do wyra poszedłem o 3:50 rano:D
No ja pozdrawiam bo dopiero wróciłem z imprezy -.- Kac chyba sobie nie zrobił wolnego w nowy rok... A gdzie tu do szkoły..