Myślę że zrobią tego dirta z myślą o ken'u block'u...Bo jedyne co on lubi do Gymkhan'e którą można zastać także w trzeciej odsłonie.Mam nadzieję że ta nowa odsłona to nie będzie tylko jazda po arenie i niszczenie samochodu.tyle.
Nowy Dirt, dobrze że sami twórcy powiedzieli że nie jest traktowana ta część jako Dirt 4 który również mają w planach. Z tego co czytałem to będziemy kręcić bączki, robić jakieś kombinacje poślizgowe, rozbijać te piankowe tarcze itp. Dadzą jeszcze derby i coś jeszcze, gra dla głupich amerykańców powstaje i tyle. Żadnych nawiązań do rajdów. Więc ja tam na to w ogóle nie czekam, bardziej wyczekuje na GRID'a 2 który ma być maju 2012, pierwsza część była zawalista.
Dirt od czasu Dirt 2 jest niesamowity i coraz bardziej podniecam się przy następnych premierach :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ehh, bez sensu, rajdy im najlepiej wychodziły i teraz chcą od tego odejść? Właśnie bardzo lubiłem Codies za F1, gry rajdowe i Grida, fajnie, że wychodzi nowy, również nie mogę się doczekać =)
Ludzie! To najlepsze, co Codies mogło zrobić. Cały ten chłam odkładają do DiRT Showdown, by DiRT 4 był prawdziwą kontynuacją CMR.
Nowy trailer. Jest w nim troszkę gameplay'u :
[movie=youtube]cDyYTjbT9zI[/movie]
Po teaserze miałem troszkę większy entuzjazm do tego projektu..teraz już sam nie wiem..
DUMMY - Zależy który. Chaos & Destruction to niewypał roku.
A do DiRT'a podchodzę z coraz większym entuzjazmem.
.
eeee lipa. Wydaje się to takie sztuczne. Zobaczymy co dalsze filmy nam pokażą, ale i tak wolał bym zwykłego prawdziwego DIRTa. :P
DiRT z nitrem? Dajcie spokój . mam DiRTA 3 i wiem , że w tej grze takie coś jak ujętę w poprzednim zdaniu < ale poetycko xD > jest lipą . .
mam nadzieję , że to nie będzie taki fail jak nfs uc czy hp ..
PSN: benek8
Origin: benek8
Jestem ciekaw czy to "coś" nie spowoduje przesunięcia premiery GRID'a 2....
Nadal mnie ta gra nie przekonuje . Jedynym wyjściem jest czekać teraz na październik , może WRC 3 będzie jakieś ogarnięte , bynajmniej prawdziwe rajdy , potem tylko żeby zapowiedzieli Grida 2 ;)
Nuda i smutek z poprzednich trailerów nie zniknęła. Na pewno nie dam tej grze szansy, w drugiej połowie roku premierę będą mieć nowy NFS i Forza Horizon, które na pewno będą znacznie ciekawsze niż ten bullshit, który twórcy gier wyścigowy chcą opchnąć nam w pierwszej połowie.
[movie=youtube]KCqRrJggOC0&feature[/movie]
[movie=youtube]qveoRp8Vlrs[/movie]
[movie=youtube]pLHshAABenQ&feature[/movie]
Więc czekać na premierę DIRT 4 :[
Czyżby Showdown nie był dla PC?
Wygląda zaj3biście, jak arcadowe wyścigówki w starym stylu, tylko bardziej widowiskowo :D
Pomyśl o żółtej piłeczce.
Chociaż mam nadzieję że nie będzie kosztował zawaliście dużo kasy...Bo bym nie płacił za takie coś ok. 200zł :P a raczej nazwałbym tą grę "dodatkiem do dirt'a 3" ponieważ mało się zmieniło...A co widać po gameplayach to wyścigi będą nieziemsko łatwe co nie będzie umożliwiało dobrej zabawy.