Nie podoba mi się ten temat. Proponuję ten temat zamknąć i utworzyć oddzielny dla każdej z przedstawionych gier (możecie pokopiować posty). Nie wrzucajmy wszystkiego do jednego worka.
Czemu? Tutaj oceniamy gry wszystkich gatunków. Tak, to jest worek dla wszystkich gatunków i na razie sprawdza się dobrze. Nie ma sensu zamykać tak sensownego tematu, ze tak powiem :)
A jak by był osobny temat do każdej gry której chociażby tylko ja napisałem, to forum by było tak zaspamione ze **** mały :)
Inventer - mylisz się. Zakładać temat, żeby wypisac liste plusów i minusów? Śmiechu warte, tutaj można krótko i zwięźle wygadać się na temat różnych gier, gdy nie ma czasu napisać szerszej wypowiedzi np. recenzji, nie nabijając przy tym za bardzo. Przy okazji można komuś pomóc przy wyborze nowej gry.
Tymczasem ja opiszę nową grę.
Q.U.B.E. (Zaznaczam, że na razie testowałem tylko demo, w niedalekiej przyszłości kupię fullversion i wtedy zaktualizuję ocenę)
+ Oryginalna oprawa
+ Fajne zagadki
+ Pomysł
+ Dobra gra na zrelaksowanie się
+ (!) Gra została wykonana przez amatorów, świeżo po studiach, a jakością nawet dorównuje grą wieloletnich twórców!
- Średnia fizyka
Ocena(tymczasowa, zaktualizuję jak przejdę całą grę): 9/10