No właśnie, nikt nie zapomniał ? Ja swoje kicksy już wyszorowałem i czyściutkie czekają do rana na prezenty :D
A ja tam dostałem paczkę słodyczy i się cieszę ; >
Za zdrowie trzeba płacić:lol
Ja nie dostaje kieszonkowego i na mikołajki rzadko kiedy coś dostanę a mimo to nie narzekam bo najważniejsze jest ZDROWIE PANOWIE ! :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja dostałem 10 zł od babci:D
Reev witam w gronie pokrzywdzonych :P
My mieliśmy hip-hop co miał nas jednoczyć nie zabić...
Eee tam, my w klasie zdecydowaliśmy, że nie jesteśmy już małe dzieci i nic sobie nie kupujemmy... :D
A ja dostałem 7 dych od siostry. :-) Mama nie daje mi kasy, bo nie ma. Zresztą, wystarczająco wydaje utrzymując mnie. Cóż...
A ja pier**le te całe Mikołajki, nic nie dostałem, wiedziałem.
hm..ja tak samo.nie obchodzę tego..jedynie w szkole dostałem prezent..a z resztą jaki to prezent jak musiałem wydać tyle samo dla innej osoby..
a w domu od rodziców dostałem czekolade i frugo ;x
To widzę na grubo, ja od dawna nie ''obchodzę'' tego święta, nie dostaje od nikogo ani nikomu nie daję prezentu na Mikołajki. Co innego na Boże Narodzenie...
A ja słodycze. Dużo słodyczy. :D
U mnie mikołajki klasowe w czwartek. Poza tym dostałem parę złotych, trochę słodyczy. Sam ufundowałem sobie CoD MW3, większy prezent pewnie czeka mnie na gwiazdkę, bo kumuluje mi się już hajsik na tą okazję:D
ja dziś w szkole (bo sobie organizowaliśmy mikołajki) dostałem pendrajva 2GB...akurat potrzebowałem..limit był do 30 zł..
Ja to ciemną czekoladę dostane jutro (ok.80%)
Ja? Ja już kaskę dostałem. :P