No właśnie, nikt nie zapomniał ? Ja swoje kicksy już wyszorowałem i czyściutkie czekają do rana na prezenty :D
Ja? Ja już kaskę dostałem. :P
Ja to ciemną czekoladę dostane jutro (ok.80%)
ja dziś w szkole (bo sobie organizowaliśmy mikołajki) dostałem pendrajva 2GB...akurat potrzebowałem..limit był do 30 zł..
U mnie mikołajki klasowe w czwartek. Poza tym dostałem parę złotych, trochę słodyczy. Sam ufundowałem sobie CoD MW3, większy prezent pewnie czeka mnie na gwiazdkę, bo kumuluje mi się już hajsik na tą okazję:D
A ja słodycze. Dużo słodyczy. :D
To widzę na grubo, ja od dawna nie ''obchodzę'' tego święta, nie dostaje od nikogo ani nikomu nie daję prezentu na Mikołajki. Co innego na Boże Narodzenie...
hm..ja tak samo.nie obchodzę tego..jedynie w szkole dostałem prezent..a z resztą jaki to prezent jak musiałem wydać tyle samo dla innej osoby..
a w domu od rodziców dostałem czekolade i frugo ;x
A ja pier**le te całe Mikołajki, nic nie dostałem, wiedziałem.
A ja dostałem 7 dych od siostry. :-) Mama nie daje mi kasy, bo nie ma. Zresztą, wystarczająco wydaje utrzymując mnie. Cóż...
Eee tam, my w klasie zdecydowaliśmy, że nie jesteśmy już małe dzieci i nic sobie nie kupujemmy... :D
Reev witam w gronie pokrzywdzonych :P
My mieliśmy hip-hop co miał nas jednoczyć nie zabić...
Ja dostałem 10 zł od babci:D
Ja nie dostaje kieszonkowego i na mikołajki rzadko kiedy coś dostanę a mimo to nie narzekam bo najważniejsze jest ZDROWIE PANOWIE ! :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Za zdrowie trzeba płacić:lol
A ja tam dostałem paczkę słodyczy i się cieszę ; >