Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam 24 lata i bardzo lubię pograć sobie czasem w NFS: Underground 2 :D. O sobie mogę powiedzieć, że z wykształcenia jestem ekonomistą (w ubiegłym roku napisałem licencjat). Interesuje się samochodami. Poza tym, moją drugą największą pasją jest kolej i wszystko co z nią związane. Można powiedzieć, że na jej punkcie mam porządnego jobla :lol Narazie to tyle.
Właściwie to najpierw powinienem założyć ten temat, a dopiero później wysłać swój samochód, ale co mi tam :lol. Administracja się chyba nie pogniewa :D
Witaj, mam nadzieję, że poczujesz "pociąg" do tej strony. :D
Francuska też (TGV) jest szybka. Co tam szybka. Najszybsza! Pociągi TGV osiągają prędkości rzędu 300-320km/h. Ale japońskie tzw. "shinkanseny" są za to najpunktualniejsze na świecie. Zresztą oprócz kolei wysokich prędkości tamtejszych krajów interesuję się również ich kolejami klasycznymi konwencjonalnymi :f
Administracja nie ma nic za złe he ;) I witamy w naszym licznym gronie. Oby powiększało się ono z czasem :) Każdy nowy użytkownik jest dla nas dumą także zagość na długo jak my wszyscy.
Miło mi powitać nowego i jak widać ogarniętego użytkownika :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Elo:) Mam nadzieję , że będziesz długo;)
Siemano : ) Witamy na forum. :D Mnie też kręci kolej, uwielbiam podróżować pociągami i je obserwować, ale nie jestem jakiś super znawcą : ) Pozdrawiam
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Siemka ! :D Jak widać więcej tu "staruchów" niż młodziaków :D Zagość tu na dłużej.
No ja też witam. Bądź z nami jak najdłużej. :)
Witaj, mam nadzieję, że zabawisz tu jakiś czas. :)