Zaczynamy głosowanie !
----------------
-1-
Opis:
Zaczęło się od prostego tuningu. Dobór felg, malowanie.. Przyszła pora na naklejki. Pomysł na auto zrodził się w kilka minut, ale okazał się być fatalny. Przejrzałem po raz kolejny wszystkie naklejki w grze i doszedłem do wniosku, że nic nie wymyślę. Zostawiłem Corvette w prawie "gołym" stanie i wyłączyłem grę. Wreszcie zainspirowała mnie bluzka kolegi, która była łososiowo-pomarańczowa, oddzielana białymi paskami. Skasowałem poprzednią wersję samochodu i zacząłem od nowa. Dobranie naklejek zajęło mi dobrą godzinę, a potem poszło już jak z płatka. Jedyną rzeczą jaką zmieniłem z barw z bluzki to kolor biały na ciemny siwy. Akurat okazało się to fatalnym pomysłem bo samochód był strasznie ciemny i ciężko było zauważyć gradient dwóch kolorów. Zmieniłem więc jeszcze raz kolor auta i niektórych naklejek wraz z emblematami. Samochód był prawie idealny dla oka. Dlaczego prawie? Przyczyna była prosta.. brak spoilera. Nie popieram spoilerów w tego typu samochodach, ale ze względu na sportowy charakter naklejek zacząłem przebierać w "lotkach". Po długim zastanawianiu się i dopasowywaniu wybrałem jeden, pasujący i najlepszy pod względem szerokości, długości i kontrastu z felgami. Tak oto nastała "Lady Punish". Chociaż auto zrobiłem w przeciągu 3 dni to liczą tutaj się jednak godziny. Wykorzystałem 3,5h co wydaje się niewiele, ale to dzięki wprawie, pamięci kolorystyki i numerów naklejek. Mam nadzieję, że auto się podoba bo włożyłem w nie dużo wysiłku. Pozdrawiam
----------------
-2-
Opis:
"Dodaj opis" - hmmm. Ciężka sprawa. Nie jetem poetą i do tego nie ma co tu opisywać. Dzień jak co dzień, odpalam kompa, Pro Streeta. Kupuje auto a potem wpatruję się w nie, aż coś wymyślę. No i wyobraziłem sobie w głowie mniej więcej co chcę osiągnąć. Praktycznie zawsze tak mam chyba że wpadnie mi pomysł np. kładąc się do łóżka czy jadąc skuterem. Co ciekawe, nigdy nie zaczynałem wozu z przodu. Zazwyczaj pierwszy vinyl kładłem na boku auta. Teraz pierwszy położyłem na zderzaku. Potem maska, a następnie tył samochodu. Na koniec vinyl z boku. Emblamenty zaczynałem od tyłu. Zmiana zachowania może wyjdzie na dobre. Lookajcie i podziwiajcie.
----------------
-3-
Opis: Jako, ze miałem problem ze zrobieniem tego auta, postanowiłem, że zrobię coś typowo amerykańskiego. Ostatnio wszędzie pełno amerykańskich flag we filmach więc oto przedstawiam: American Patriot
----------------
-4-
Opis:Chevrolet Corvette. Jeden ze współczesnych muscle-carów. Według mnie, powinien być stuningowany subtelnie, aczkolwiek, że tak powiem po męsku. Dwa kolory, w tym przypadku biel i czerń z dodatkami mocnej czerwieni to idealne proporcje. Żaden spoiler, wlot dachowy ani tuningowana maska nie wchodziła w grę- zupełnie fabryczny bodykit. Linia Corvetty jest piękna sama w sobie, nie potrzebuje żadnych pseudo upiększeń. Czarne felgi ładnie kontrastują z bielą nadwozia. Subtelni sponsorzy na drzwiach i masce dopełniają całości.
----------------
Głosujemy tak jak ostatnio. Głosujemy na trzy auta. Auto na pierwszym miejscu zdobywa 5 pkt, na drugim 3, a na trzecim 1 pkt. Dodatkowo jury w swoich głosach dodadzą również punkty extra w skali 0/5. Przykład:
1. nr 1
2. nr 2
3. nr 3
Do kolejnego etapu przejdzie 3 tunerów.
Głosowanie czas zacząć !