Zaczynamy głosowanie !
----------------
-1-
Opis:
Zaczęło się od prostego tuningu. Dobór felg, malowanie.. Przyszła pora na naklejki. Pomysł na auto zrodził się w kilka minut, ale okazał się być fatalny. Przejrzałem po raz kolejny wszystkie naklejki w grze i doszedłem do wniosku, że nic nie wymyślę. Zostawiłem Corvette w prawie "gołym" stanie i wyłączyłem grę. Wreszcie zainspirowała mnie bluzka kolegi, która była łososiowo-pomarańczowa, oddzielana białymi paskami. Skasowałem poprzednią wersję samochodu i zacząłem od nowa. Dobranie naklejek zajęło mi dobrą godzinę, a potem poszło już jak z płatka. Jedyną rzeczą jaką zmieniłem z barw z bluzki to kolor biały na ciemny siwy. Akurat okazało się to fatalnym pomysłem bo samochód był strasznie ciemny i ciężko było zauważyć gradient dwóch kolorów. Zmieniłem więc jeszcze raz kolor auta i niektórych naklejek wraz z emblematami. Samochód był prawie idealny dla oka. Dlaczego prawie? Przyczyna była prosta.. brak spoilera. Nie popieram spoilerów w tego typu samochodach, ale ze względu na sportowy charakter naklejek zacząłem przebierać w "lotkach". Po długim zastanawianiu się i dopasowywaniu wybrałem jeden, pasujący i najlepszy pod względem szerokości, długości i kontrastu z felgami. Tak oto nastała "Lady Punish". Chociaż auto zrobiłem w przeciągu 3 dni to liczą tutaj się jednak godziny. Wykorzystałem 3,5h co wydaje się niewiele, ale to dzięki wprawie, pamięci kolorystyki i numerów naklejek. Mam nadzieję, że auto się podoba bo włożyłem w nie dużo wysiłku. Pozdrawiam
----------------
-2-
Opis:
"Dodaj opis" - hmmm. Ciężka sprawa. Nie jet