Mam pewne pytanie. Wiem, że do mych urodzin jeszcze trochę, ale już tak wiem co chcę dostać - GTA IV, NFS Carbon lub NFS Most Wanted. Tu me pytanie. Co wybrać? :=]
to dobra ja polecam GTA 4 bo jest świetne i na długo starcza :D oraz se można dużoooo modów wgrać :P
Nie można kupić DLC oddzielnie, albo kupujesz samą podstawkę, albo EFLC, albo CE (tak jak ja). A o ile się nie mylę, to we Vladivostoku FM dalej są te rosyjskie piosenki. Mogę się mylić, to niech ktoś mnie poprawi, kto aktualnie gra w TBoGT. Poza tym gejowski klimat odczuwa się tylko w tym klubie dla gejów. (przyznaję się, raz tam byłem z ciekawości :|)
Zależy w co chcesz grać. :P Jeżeli w dzikie wyścigi z policją, to wybieraj NFS'a, nalepiej Most Wanted. Ale jeżeli wolisz przeładowany fabularnie interaktywny film, to bierz GTA IV, zwłaszcza, że po przejściu można dokupić 2 naprawdę fajne dodatki! :)
Tak jak Ci napisałem, bierz GTA IV Complete. Taka edycja jest na PC. Ja mogę tobie polecić jeszcze, tak jak Demi Mafię II, a także Saints Row 2, w które mimo kiepskiej grafiki fajnie się gra, głównie dzięki zabawnym misjom typu "Wsiądź do beczkowozu i oblej 50 ludzi".
To kwestia, Demi, wgrania patcha i IV będzie mi zasuwać!
GTA4 na długo Ci starczy. Długa fabuła i wiele misji. Do tego możliwość wgrywania modów typu zamiana aut w grze na np. jakieś Porsche czy inne : )
Naprawdę na dłuuugo starcza więc polecam. : ) A prócz tego wiem, że nie pytasz się o to, ale polecam też MAFIE 2. Coś jak GTA4 tylko o wiele lepsze i z lepszą optymalizacją grafiki więc będzie Ci chodzić lepiej niż GTA4 : )
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
GTA IV jest nawet fajne, ale jak brać, to tylko Complete Edition, czyli z Episodes from Liberty City. W necie możesz poszukać sobie recenzji.
Wiesz, tak się wydaje.. Dużo osób mówi, że Carbon i MW super i wgl, ale to było kiedyś. Teraz gry są inne i naprawdę Ci radzę, poszukaj czegoś nowego..
Mnie, F3, ciągnie do starszych NFS'ów. :)
To już trochę stare gry, moim zdaniem nie ma co NFS MW, czy C brać. GTA IV jest fajne, ale masz dużo większy wybór w tych czasach :P Lepiej by było już HP 2010 albo SH2U brać z nfs'ów.