ej !!! koniec offtopu !!!proponuje zamknąć temat. Myślę że Seba ma już dużo wypowiedzi i się na coś zdecyduje(ps3) . :)
Chłopaki ogar bo robicie niepotrzebny nikomu off-top...A co do głośności konsoli to X360 Slim (ten nowy) nie jest już tak głośny jak te stare...W zasadzie to jest nawet cichszy od PS3 Slim. Wiem co mówię bo widziałem obie konsole w akcji...Ale to kwestia gustu. Dopóki sami nie sprawdzicie to się nie przekonacie...
PS3 też głosem nie przeszkadza , ale X360 może i cichszy... Kupuj PS3 , przynajmniej w tej konsoli nie płaci się za grę Online , i w PS3 są fajne gry , których nie ma w X360 , np. seria Uncharted , Seria Killzone i trochę innych gier:)
Ale co Ja was nie rozumiem . kłócicie się o to która konsola jest Cichsza . Chyba jak gracie to z głosem i chyba nie słyszycie jak konsola pracuje . Ja ostatnio przeprowadzałem " eksperyment ;d " i zagrałem sobie bez głosu . wiadomo jak płyty nie ma to prawie nic nie słychać . A w grze tylko słychać jak odczytuje płytę . Tragedii nie ma .
Jak zawsze stawiam na PS3 .!
PSN: benek8
Origin: benek8
Dobra chłopaki ! Ja też myślę tak jak Radek żeby skończyć tą kłótnie i zamknąć temat. Seba pewnie sam zdecyduje co wybrać .
Nie mogę tak bez tego . ;D Bierz PS3 ! hehe
PSN: benek8
Origin: benek8
Doszedłem do wniosku że zakupię Xbox'a 360, ponieważ nie jestem jakimś super fanem żeby grać w każdą grę.
Mi chodzi o to by od czasu do czasu pograć sobie w jakąś ścigałke czy piłkę nożną albo grę akcji a i te i te wychodzą na X'a i PS'a bo seria GTA czy Pro Evo jak i Forza czy GT znajdę na danej konsoli, a z racji tego że Xbox jest tańszy, wybrałem go ! Ponieważ nie bd wydawał 1200zł za konsole do której GT kosztuje 500zł w wersji limitowanej a do X'a nowa Forza w takiej samej wersji za 220zł. Dzięki za pomoc i niebawem oczekujcie mojej recenzji nowej Forzy na konsoli Xbox ;)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
I dobry wybór :P Zamykam temat.
PS. a nfs'a nie ma komu recenzować.. ; )