[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cegdR0GiJl4[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g2rdrNONy7k[/movie]
Dobra, trochę się zaktualizuję :D
Nadal słucham Zardonica (album "Antihero")
Słucham starych mixów Dieselboya (rok bez żadnego mixu od czasu "The Destroyer" to trochę lipton, ale czuję że się szykuje coś naprawdę mocnego :D)
The Qemists (już gwałcony replay przy najnowszym albumie "Warrior Sound" <3)
Numery z pod labeli Yellow Stripe, PRSPCT, Forbidden Society, Future Sickness, Culture Assault
Zacząłem słuchać Brainpaina (znaczy się kiedyś też go słuchałem, ale przez przypadek gdzieś wyczytałem że jest Polakiem i aż musiałem go przebadać. Nie wiem czemu wcześniej go nie słuchałem, sztosowe mindfucki z PL), jego nowy LP "The Prophecy" robi miazgę :D Tak samo nasz drugi rodak Switch Technique i jego "Scars" :D
Jak na razie tyle xD
Dorzucę więc swoje dwa grosze - siedzę bardziej w elektronicznej muzyce. Infected Mushroom, Pendulum, Gemini, deadmau5. Oprócz tego lubię na chillu odsłuchać sobie piosenki brazylijskie, a dokładniej te z Capoeira.
Słucham bardzo rożnej muzyki, ale w większości są to utwory do roku 2008. Potem przestałem być na bieżąco z muzyką. A teraz co gości w playerze: Black Eyed Peas (ulubiony zespół do 2009), Eminem, Christina Milian, OutKast, Selah Sue, Xzibit no i muzyka z serii NFS (mniej więcej połowę z każdej gry) i GTA (VC i SA - te bardziej hip-hopowe, rapowe i popowe stacje). W ostatnich dniach po 10-12 latach rozłąki powróciłem do starych piosenek Elektrycznych Gitar.
Tiësto, Ferry Corsten, Andy Moor, Sander Van Doorn, Gabriel & Dresden, Andy Duguid, Mat Zo, Progression, Above & Beyond, Kyau & Albert, Cosmic Gate, Global Experience, deadmau5, Markus Schulz, Richard Durand, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren (w te wakacje w Gdańsku ^^), Gareth Emery, Axwell /\ Ingrosso, Jonas Steur i wielu wielu innych.
To i ja się podzielę moimi ulubionymi zespołami:
Amon Amrath, Soulfly, Disturbed, Aribourne, The Dillingers Escape Plan, Lamb of God, Sepultura, Skillet, Metallica, i może Incide, bo ostatnio mi się spodobał. Generalnie Hard-Rock, Metal i Heavy Metal.
2pac, Eazy-E, N.W.A, Ice Cube, Notorious B.I.G, Dr Dre, Snoop Dogg <3
DMX, zobacze na wu thang clan (chyba tak się pisze)
Wychowalem się na KoRnie, Slipknocie, System of a Down, Disturbed,Rammstein i tym podobnym, z innych gatunków to The Prodigy, Faithless, Fat Boy Slim.. oraz Jedi Mind Tricks i Cypress Hill i disco lata 80":)
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Avenged Sevenfold, Slipknot, Disturbed, Five Finger Death Punch, Metallica, Pantera, Slayer - moje ulubione zespoły ich słucham najczęściej, rzadziej słucham innych rodzajów rocka i metalu zarówno tego klasycznego jak i czasem tych nowomodnych Niemieckich i Skandynawskich wytworów xd
Hmmm... Co mi w duszy gra? Jakby tu powiedzieć, po prostu słucham muzyki z lat 70tych, 80tych, 90tych. Myślę, że kojarzycie nazwy takich wykonawców jak Queen, Genesis, Metallica, Iron Maiden, AC/DC, Maanam, Perfect, Lady Pank, Sting, Midnight Oil, Dire Straits, Jean Michelle Jarre? A jest to tylko niewielka kropla w morzu muzyki, której słucham. Nawet nie jestem w stanie wszystkiego wymienić :lol
Aha. Dodam jeszcze, że z "nowych" zespołów uwielbiam Rammstein - oni po prostu wymiatają.
Rock, Hard Rock, Metal itp. A z wykonawców to np. Korn, Airbourne, Manson, Disturbed, Linkin Park, The Used, Bullet from my Valentine. Ogólnie lubię też spokojną muzykę np. Goo Goo Dolls - Before it's To Late albo White Lies - Bigger Than Us :) Dużo tego jest ;)
Ja również Amerykański rap <33 2Pac, Eazy E, Ice cube no i oczywiście Dr Dre ze Snoop Doggiem :D A rzadziej polski rap oraz nowsze kawałki - ostatnio spodobał mi się I need a dollar.
Ja słucham klubowych rytmów House Electro itp. No ale jestem otwarty na wszystko więc słucham trochę rocka metalu, popu, rapu i dużo dużo więcej...Ale prócz tego że słucham także tworzę a to nuta którą ostatnio skminiłem....Takie Electro House...
[movie=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NoFm0hEWVfs[/movie]
O cholercia, dużo tego. Techno, Trance, House, R&B, POP, Polski hip-hop i rap. Z obcojęzycznego to tylko Eminem. Ogólnie też lubię składanki, typu Energy Mix, czy też składanki zrobione przez kogoś tam.
Uhuhuh... Dużo tego jest... W skrócie powiem, że głównie POP, R&B i House, czyli takie dysktekowe klimaciki. JLO, Brit, RiRi, GaGa, Pitbull...
Wyjątek : AC/DC
Wyjątek : 2 piosenki PEZET'a
David z getta, rihhana , gaga, pitbull itp.
POP, house, dubstep,R&B i różne remixy..lubie DJ Scotty
Ja słucham AC/DC, Guns n' Roses, Aerosmith, The Rolling Stones, Dire Straits, Deep Purple, Green Day, The Ramones.