W Hot Pursuit ja znacznie bardziej wole być ściganym. Po prostu zadania dla policji są skrajnie idiotyczne i nudne. Ściganta miałem wiec chyba 13 poziom, a gliniarza 3 chyba (tyle co w sieci sobie nabiłem:D).
Ja przeszedłem całą grę przez internet, a później niechcący skasowałem save i wszystkie levele poszły się... no. Ostatnio trochę zacząłem grać w wyścigi solo i mam gdzieś chyba 16 poziom ściganego i 8 policjanta (coś koło tego). Przegrane około 100H, wygrane wyścigi online: liczba przekroczyła 100 (statystyki zostały więc wiem).
Dużo bardziej wolę być Ściganym niż Gliną, a tutaj w liście podaję któe tryby gry lubię najbardziej, a które najmniej:
1. Hot Pursuit
2. Wyścig;
3. Wyzwanie;
4. Przechwycenie;
5. Próba czasowa.
Czym się fajniej grało? To już zależy od trybów. Czasówka - ścigant, Hot Pursuit - policjant. Oboma stronami lubiłem jeździć, bez nastawienia na konkretną z nich.
Ja kiedyś przeszedłem jako policjant. Zwykłym kierowcą byłem na 12 poziomie chyba. Wolę być gliną, niszczyć, demolować i denerwować. :D Statów nie pokażę bo formatowałem kompa. teraz około 7-ych poziomów jestem gliniarzem jak i zwykłym kierowcą.
heh....ja nie grałem przez neta przez co przeszedłem grę całą i miałem około 15 poziomu ściganego i 13 policji....ale już dobrze nie pamiętam.
Gry nie mam już więc statystyk nie pokażę.. Gre przechodziłem równo miernie..na co miałem ochotę taki wyścig włączałem.