Myślę że Kubahn ma rację...i moja propozycja "dobrej muzyki"
[movie=youtube]MmZexg8sxyk&feature[/movie]
[movie=youtube]fe4EK4HSPkI&ob[/movie]
Tu przewincie se do 01:05
[movie=youtube]UDf1wFiOnwY[/movie]
[movie=youtube]yRD3NIxv5fc&list[/movie]
Trzeba od czasu do czasu wrzucić coś mocnego :D
[movie=youtube]7v7OIzX4Xag[/movie]
Przestańcie gadać o tym, co jest prawdziwą muzyką, a co nie, bo taka gadka nie ma sensu. Tak naprawdę to nie ma takiego określenia jak "prawdziwa muzyka", bo jest to pojęcie względne. Kanony się zmieniają i coraz inaczej denifiuje się te słowa. Na przykład dla mnie rap to nie muzyka, tylko szybka mowa i z muzyką to to się nie może równać, a tym bardziej już ten polski szajs dla biedoty i ubogich intelektualnie, ale dla takiego S13 to jest właśnie prawdziwa muzyka.
[movie=youtube]tg00YEETFzg&feature=relmfu[/movie]
Kochałem, kocham i będę kochał. <3
[movie=youtube]Ggx4ZTBZzfo&feature[/movie]
na dziś
Wiele trafnych stwierdzeń padło tutaj podczas Waszej wymiany zdań. Jeśli o mnie chodzi, to ja nigdy rapu nie słuchałem, nie słucham i na pewno słuchać nie będę. Moim zdaniem rap zabija muzykę. Rap stał się niemalże tak popularny jak pop. Wszędzie go słyszę - choć tego nie chcę - na mieście, na blokach w których mieszkam, w autobusach z telefonów dzieciarni, wszędzie. Dobrze chociaż, że w RMF FM, czy Radio Zet rapu nie puszczają (pomijam tutaj takich artystów jak Verba, czy Mezo). Rap jest już tak oklepany jak tyłek Dody. Jeśli kogoś, kto słucha rapu uraziłem tymi swoimi stwierdzeniami w jakiś sposób to bardzo przepraszam. Z resztą jeśli lubicie tak bardzo ten rap to go słuchajcie dalej. Nie mam zamiaru tutaj nikogo nawracać. Po prostu chcę Wam uświadomić, że dużo ludzi - w tym ja - ma przesyt rapu. Po to właśnie chciałem wprowadzić akcję pod tytułem "Promujmy dobrą muzykę" na tym forum, żeby pokazać Wam, że poza rapem istnieją także inne, fajne gatunki muzyczne i utwory, które mogą Wam się spodobać. No ale cóż z tego, skoro pewnie nikt tego co wrzucam nie słucha (poza mną i może poza małymi wyjątkami), a moje posty są zalewane, zatapiane wręcz kolejnymi postami z rapem. Na tym kończę swój wywód i wrzucam to co lubię:
[movie=youtube]3yQ2K6yBH5U[/movie]
Utwór zapomniany przeze mnie, lecz przypomniany przez Radio Eska. :P
[movie=youtube]aomWjVRXdUo[/movie]