W internecie głośno o nadchodzących grach, na E3 też wiele się działo. No i mam do was pytanie: na które gry najbardziej czekacie? Poniżej dam listę (oczywiście niepełną) nadchodzących gier. Wytypujcie z nich 5, na które najbardziej czekacie. [Jeśli chcecie, możecie też podawać tytuły, których nie wymienię.)
Need for Speed: The Run
Batman: Arkham City
Assasin's Creed: Revelations
Call of Duty: Modern Warfare 3
Mass Effect 3
Battlefield 3
FIFA 12
Max Payne 3
Pro Evolution Soccer 2012
Transformers: Dark of the Moon
Ghost Recon: Future Solider
Bioshock Infinite
Driver: San Francisco
Tera
Jurassic Park: The Game
---
Z powyższych najbardziej czekam na:
1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Need for Speed: The Run
3. Ghost Recon: Future Solider
4. FIFA 12
5. Battlefield 3
A wy? Na które gry najbardziej czekacie?
-----------------------
Postanowiłem dodać też inne pytanie:
Co sądzicie o największej wojnie gier tego roku, tj. Call of Duty: Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3? Za którą grą stoicie i dlaczego?
Moje zdanie wyrażę w plusach i minusach obu gier:
Plusy MW3:
+ Dynamiczna, wciągająca kampania (jak zawsze w serii)
+ Operacje Specjalne
+ Survival
+ Multi
Minusy MW3:
- Gra chodzi na starym silniku
- Gra jest robiona głównie pod konsole, Acti jak zwykle olewa PCtowców
Plusy BF3:
+ Frostbite 2
+ co-op (wiadomo, że będzie, a co-opy zawsze są fajne)
+/- Kampania
Minusy BF3:
-/+ Kampania
- Multiplayer
Bardziej czekam na MW3.
Wypowiadajcie się na temat obu części tematu :)
Need for Speed: The Run
TOMB RIDER 2012*
Devil May Cry 5 2012*
SLY 4 2012*
Need for Speed the RUN
Battlefield 3
CoD MW3
NFS THE RUN
FIFA 12
PES 12
F1 2011
WRC 2
rFactor 2
GTR (2011)
Syberia III
To na zielono to gry na które czekam najbardziej.
Ill, mi się po protu multi w Battlefield nie podoba, wolę CoD'y :)
Przede wszystkim:
- Diablo 3
- Football Manager 2012
- NFS The Run(może być ciekawie :P)
Nowe Simsy!!!
Żartowałem :D
Tylko NFS Run i może jak wyjdzie jakaś gra strategiczno-ekonomiczna.
Hmmm... Trochę ich jest.
NFS: The Run
Driver: San Francisco
F1 2011
WRC 2011
Battlefield 3
GTA V
Mimo tego, że nie gram w strzelanki, to jednak zdecydowanie jestem za Battlefieldem 3. Dlaczego? Dlatego, że DICE strasznie się napracowało nad tą grą i widać, że jest to coś nowego. Modern Warfare 3 to dla mnie szajs - wiele względem MW2 i Black Opsa się nie zmieniło, kolejny kotlet, jeszcze z taniej mikrofalówki. Ale ludzie i tak kupią... Może w przypadku kolejnych części BF porządnie zagrozi CoD'owi. I z całego serca mu tego życzę.
ps. Dodaj Drivera to listy w twoim poście! Przecież to jeden z najbardziej oczekiwanych tytułów w tym roku...
PZero - na mojej liście jest nowy Driver. 3 od dołu.
co do twojej wypowiedzi o MW3 vs.BF3 - każdy ma inne zdanie, ale niektórzy lubią to co już znają, a po co zmieniać coś, co i tak jest bardzo dobre i graczom się podoba? Ew. zmianą mógł być nowy silnik grqaficzny, ale grafika nie jest aż taka ważna :)
Inventer - tutaj podajemy gry, na które najbardziej czekamy, a wiadomo, że GTA V wyjdzie, więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby je wymienić.
Inventer - GTA V będzie bankowo w przyszłym roku. Zresztą, zapowiedziane zostanie podczas targów GamesCom 21 Sierpnia w Kolonii. Bardzo ciekawe posunięcie ze strony Rockstar, że nie zdecydowało się na pokazanie nowego dzieła na E3, widocznie chce, by na targach mówiono tylko i wyłącznie o GTA. A to bardzo prawdopodobne...
Skoro tak, to ok. Zasugerowałem się tematem (wojna gier TEGO roku). Ja również czekam na nowe GTA :)Tylko oby za szybko nie wyszło, bo muszę najpierw zmienić komputer.
Jeżeli cokolwiek zobaczymy na GamesComie w tym roku to tylko jakiś krótki trailer, który do Listopada/Grudnia będzie latał po necie, a pod koniec roku albo na początku 2012 pojawi się kolejny + gameplaye i prezentacje. Listopad to pewnie miesiąc podawania wymagań itd :)
Grę zobaczymy nie wcześniej niż Wrzesień 2012. Gra wyjdzie jak najbliżej świąt(podobnie do polityki EA), wiadomo dlaczego :)
Rockstar ZAWSZE najważniejsze kroki robiło na amerykańskiej stronie kalendarza targów gier :) Czyli najprawdopodobniej E3 2012 będzie należało do GTA V :)(dam sobie prawe jajo uciąć, że wersja na PC wyjdzie 0,5-1roku po wersji na konsole ;D)
Fifa 2012
Diablo 3
Sudri - akurat wersja PC ma wyjść razem z tą na X360 i PS3. Zresztą, skoro nie wcześniej niż Wrzesień 2012, a gra jest w 90-95% ukończona, to będą mieli czas na optymalizację pod pecety. Skoro zostały im już tylko cut-scenki... Ale myślę, że gra wyjdzie o wiele wcześniej - przecież technologia idzie do przodu i w końcu okazać się może, iż GTA V będzie już przestarzałe w trakcie jego premiery. A na taką politykę Rockstar bym nie liczył.
Need For Speed: The Run, Assasin's Creed nowy, DMC (jak ktoś nie wie Devil may Cry 5) Battlefield 3, Far Cry 3, Prototype 2, Nowy Splinter Cell no ale się rozpisałem to właściwie wszystko.