Witam ! Jestem nie jaki Kovalcio pojawiłem się już na wcześniejszych odsłonach NFSZONE więc możliwe , że mnie kojarzycie ale wtedy byłem nie jakim Kowalusem .
Mam 16 lat i zostałem jak większość osób w tym wieku absolwenetem gimnazjum , teraz głównie zajmuję się graniem w barwach Street Style Clan-u i mam nadzieję , że wychodzi mi to dobrze , oprócz E-Sportu zajmuję się Informatyką oraz trochę gram w nożną i ogólnie ćwicze tak więc "Nie ma lipy!" Miło mi ponownie !
Witaj, ja ciebie dosyć kojarzę . ;D Kowalus ? Muszę pomyśleć . ;D Czytałeś regulamin na pewno .
PSN: benek8
Origin: benek8
witam mam nadzieje że będziesz fajnym userem a może kimś więcej
Tak pamiętam Cie Radek , duuużo osób kojarzę
Witaj! Mam nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem. :-)
O ja ciebie dobrze pamiętam :) Ty raczej mnie też :)
Tak kowalus000 to mój wcześniejszy nick a teraz mała przemiana and new image ;)
No ja też cię kojarzę, choć nie za bardzo, mam nadzieję, że tu będziesz aktywniejszy :)
aaa ja cię już znam. :P Na nfsp byłeś kowalus000. :P Byku!
Oczywiście pijesz dużo "wody" , że organizm był świetnie nawodniony ! ;D Możesz mnie nie kojarzyć ze względu , że dużo świetnych projektów nie było i mało się udzielałem na stronie .
Witam "nie jaki" Kovalciu. Nie kojarzę kompletnie :P Ale ja za dużo piję, więc mogę mieć dziury w pamięci :) Pozdrawiam :)
No witam, coś mi się zdaje, że rzeczywiście Cię kojarzę. :)
Witaj witaj. Czytaj regulamin, bądź spoko i dodawaj jakieś fury do SR. :P Witam.