Dobra kryjówka jest niedaleko straży pożarnej w rosewood, wyskakujesz spod tego budynku niedaleko autostrady, wbijasz się w ten korytarzyk, spowalniacz, zakręt, trochę nitra dla speeda, wyłączamy spowalniacz i jest git, tylko trzeba uważać na helikopter
Mnie tam natomiast często radiowozy wjeżdżały.
hehe radek dobra kryjówka
Tak, tez tam parę razy zgubiłem policje.
Chodziło o tą gdzie jak wjedziemy to po bokach mamy ściany ale jak tam się jedzie ? :O
Hehe, Ja miałem zawsze garbate szczęście z pościgami na 5 poziomie ponieważ, zawsze gdzieś mnie znalezli. Kryjówka która też jest dość skuteczna to ta za tym budynkiem co ciastko jest na jego dachu wystarczy wjechać za to i ma się dość dobrą kryjówkę. Następna skuteczna to ta gdzie jak się wjedzie to przed sobą mamy wyskocznie nie pamiętam jak się tam jechało, ale jest skuteczna.
Zawsze udawało mi się uciec na stadionie po zawaleniu tych dużych szyldów tuż nad wjazdem oraz w myjniach gdzie w pobliżu były dystrybutory z benzyną. Przystanek autobusowy jest wg. mnie najlepszy ze względów oczywistych - natychmiastowa ucieczka. :) Warto też dodać, że i w MW, Carbon, World i UC gdy na autostradach jest podział drogi na dwie części, to policja pomimo małych rozmiarów tych "ścian" nie widzi nas. Wystarczy błyskawiczna zmiana pasa jezdni i po sprawie.
Ja lubialem na stadionie w Rosewood. Niszczylem obydwa utrudniacze i nie mogli wjechac tam. Nawet na 5 poziomie bez trudu uciekalem, a helicopter to nie wiem... Nigdy nie przylecial. ^^
Jest jeszcze w lesie taki drewniany budynek i co więcej pojawia się ta niebieska poświata przyspieszająca postęp paska.
A, ta kryjówka jest genialna:D Tam radiowozy nie umieją wjechać, i wbrew pozorom nie widzą Cię:D
ja czesto korzystałem z tego parkingu pod stadionem jeszcze, też radiowozy miały problem z wjechaniem tam;)
Ładny pościg widzę. Ja tą miejscówkę polecam również ! Szczególnie jeśli trzeba zrobić długi pościg...Wjeżdżamy na autobusy i stoimy. Policja nas widzi ale nie przyjedzie do nas ani nas nie aresztuje. Ale jak nam się zacznie ładować czerwony pasek poruszajcie autem trochę. Jeśli to nie pomoże uciekajcie. A gdy wam się zacznie nabijać zielony pasek również poruszajcie autem :) albo na chwile zjedźcie a potem z powrotem wiedźcie.
Jest to na prawdę super miejsce :)
Ja potem dam fotkę z jednym miejscem :)