Ładny pościg widzę. Ja tą miejscówkę polecam również ! Szczególnie jeśli trzeba zrobić długi pościg...Wjeżdżamy na autobusy i stoimy. Policja nas widzi ale nie przyjedzie do nas ani nas nie aresztuje. Ale jak nam się zacznie ładować czerwony pasek poruszajcie autem trochę. Jeśli to nie pomoże uciekajcie. A gdy wam się zacznie nabijać zielony pasek również poruszajcie autem :) albo na chwile zjedźcie a potem z powrotem wiedźcie.
Jest to na prawdę super miejsce :)
Ja potem dam fotkę z jednym miejscem :)
A, ta kryjówka jest genialna:D Tam radiowozy nie umieją wjechać, i wbrew pozorom nie widzą Cię:D
ja czesto korzystałem z tego parkingu pod stadionem jeszcze, też radiowozy miały problem z wjechaniem tam;)
Jest jeszcze w lesie taki drewniany budynek i co więcej pojawia się ta niebieska poświata przyspieszająca postęp paska.
Ja lubialem na stadionie w Rosewood. Niszczylem obydwa utrudniacze i nie mogli wjechac tam. Nawet na 5 poziomie bez trudu uciekalem, a helicopter to nie wiem... Nigdy nie przylecial. ^^
Zawsze udawało mi się uciec na stadionie po zawaleniu tych dużych szyldów tuż nad wjazdem oraz w myjniach gdzie w pobliżu były dystrybutory z benzyną. Przystanek autobusowy jest wg. mnie najlepszy ze względów oczywistych - natychmiastowa ucieczka. :) Warto też dodać, że i w MW, Carbon, World i UC gdy na autostradach jest podział drogi na dwie części, to policja pomimo małych rozmiarów tych "ścian" nie widzi nas. Wystarczy błyskawiczna zmiana pasa jezdni i po sprawie.
Hehe, Ja miałem zawsze garbate szczęście z pościgami na 5 poziomie ponieważ, zawsze gdzieś mnie znalezli. Kryjówka która też jest dość skuteczna to ta za tym budynkiem co ciastko jest na jego dachu wystarczy wjechać za to i ma się dość dobrą kryjówkę. Następna skuteczna to ta gdzie jak się wjedzie to przed sobą mamy wyskocznie nie pamiętam jak się tam jechało, ale jest skuteczna.
Chodziło o tą gdzie jak wjedziemy to po bokach mamy ściany ale jak tam się jedzie ? :O
Tak, tez tam parę razy zgubiłem policje.
hehe radek dobra kryjówka
Mnie tam natomiast często radiowozy wjeżdżały.
Dobra kryjówka jest niedaleko straży pożarnej w rosewood, wyskakujesz spod tego budynku niedaleko autostrady, wbijasz się w ten korytarzyk, spowalniacz, zakręt, trochę nitra dla speeda, wyłączamy spowalniacz i jest git, tylko trzeba uważać na helikopter