Ehh każdy się mnie o to pyta :D iPhone to iPhone dlatego go mam (wiem bardzo fanboyowskie ale bardzo lubię ten sprzęt) Pixon12 ma dobry aparat a trzeci telefon jaki by był to jest jako zapasowy do różnych czynności bliżej nieokreślonych :)
To jest człowiek, który musi mieć wszystko od Apple :D
Stachu taak ; D Ja mam Samsung Galaxy Ace. Spoko telefonik , Android na pokładzie. :)
Ja jak mówiłem wcześniej mam KP501. Telefon dość słaby jest, ale daje radę.
Real foto: http://www.speedyshare.com/files/29756618/Nowy_folder.rar
Lumia 730 Dual Sim
Jak na średnią półkę (do 1000 zł) jest dobry. Windows Phone chodzi płynnie i otrzyma aktualizację do WP 10. Szkoda tylko, że wbudowana pamięć to 8 GB, bo sam system waży 3-4 GB. Od kilku dni mam też pożyczoną Lumię 550 z WP 10 i prawie identycznym hardwarem. Choć jest tani (~500 zł), to ze względu na zbyt wczesną wersję systemu radzę poczekać z zakupem tego telefonu do czasu jakiejś większej aktualizacji systemu. System potrafi ciąć się podczas pracy.
ASUS ZenFone 6
Mam go od roku i nie narzekam, sprawuje się bardzo dobrze niezależnie od oczekiwań jakie mu stawiam. Cieszy płynna praca pomimo regularnych aktualizacji oprogramowania, wbrew obiegowym opiniom bateria też nie zawodzi.
Samsung galaxy trend plus posiadam od 1,5 roku
Mojemu Samsungowi Galaxy Young II stuknie niedługo roczek. :)
Stary SGS Plus, którego dostałem od wujka xP w moich rękach można liczyć że ma z rok xP Dzwonić dzwoni,, ale od dłuższego czasu nie mogę na niego instalować apek z GP, bo ciągle wyskakuje mi błąd "podczas pobierania informacji z serwera wystąpił błąd. [RPC:S-7:AEC-7YQGW-3VKX-3RVVC]" i mimo wszystkich sposobow napraw z pomocy google to i tak ciul xP
Ale na szczęście mam tablet Huawei MediaTab, na którego pracę nie narzekam :) No dobra, momentami mnie kicknie z nfs nl, ale to od czasu do czasu xD gra sie na nim wyśmienicie, spokojnie można przeglądać internet, gg, fejsbuki i inne duperele :D
Microsoft Lumia 640 LTE pomarańczowy z Windowsem 10 Mobile :)
Obecnie Sony Xperia T3. Od zawsze byłem przekonany do telefonów tejże marki, ze względu na dobre telefony za czasów Sony Ericsson, lecz niestety japońska marka ostatnio mnie zawodzi, ponieważ telefon jest strasznie awaryjny, miał obiecane wsparcie dla Androida, czego nie dotrzymano, w dodatku ma dużo wad produkcyjnych, pękła mi obudowa samoistnie. Ale ogólnie polecam, software nie zawodzi, mimo że już leciwy KitKat 4.4.4.
EDIT: właśnie pykło 800 postów. Miło :)
Sony Xperia M2 Aqua, czarny :) mam dziwny problem, bo gdy wyjmuję telefon z kieszeni, to on sądzi, że wyciągnąłem kartę SIM i się wyłącza ;/ wg GP nie obsługuje NFS NL, ale pobrałem .apk i chodzi prawilnie :)