No, tego tytułu pominąc nie można ;>
To przez to giersko odszedlem na dluzszy czas ze strony (z zycia publicznego rowniez, choc na mniejszy okres czasu ;d)
Gralem tu i tam. Niestety do tej pory nie mialem okazji zagrac na serwerze globalnym, wiec rozbijalem sie na prywatnych serwerach. Nie bede ich tu reklamowal, tylko napisze co w grze mi sie podoba i co w niej glownie robie
Gra podoba mi sie, poniewaz to cale walczenie z bossami czy innymi graczami jest po prostu bardzo ciekawe. Nawet po roku, dwoch latach gra nie odpycha od siebie tak jak inne tytuly. Moim ulubionym dodatkiem caly czas jest The Burning Crusade.
Ulubione klasy? Do pvp Disc/holy (ew shadow +silence)), ret pala, ktory gnojony jest za bezradnosc a tlucze warkow jak dzieci, elemental shaman, ktory sieje spustoszenie w arenach 5v5. Do pve zawsze biore 4 klasy: mage, warlock, shadow priest i elemental shaman. Wszystkie klasy sa casterami i w gearze na poziomie swp/4xt6 potrafie trzenma z tych kals zrobic 2k dpsu. Sprej? jego trzeba kochac, lubic, zeby nim grac. I wlasnie z milosci(?! ;d) Moja najulubiensza klasa jest wlasnie rzeczony shadow priest. Pvp lubie, ale z pvemam najwiecej radochy. Krecenie dpsu, zdobywanie coraz to lepszych ciuchow. Istna poezja.
Wiem, ze nie wszyscy rozumieja, co napisalem powyzej i ze dla nich to byla moja wielka strata czasu, ale ci, co mieli stycznosc z ta gra, beda wiedzieli o czym mowa i wdaja sie w rozmowe o tej unikatowej grze. Zapraszam do rozmowy ;>
Ty, kolo weź mi napisz dlaczego ta gra tak pochłania? Przecież to gra dla umysłowo chorych i maniaków i dla ludzi co nie mają z forsą i życiem robić.
No może żem trochę przegią, no ale kurde jaki sens ma wydawania tam kilkanaście złoty na miesiąc by pograć sobie. Dla mnie to trochę chore.