Witam jestem Jacek więcej możecie się dowiedzieć o mnie na moim PROFILU
Przeczytaj Regula i zostan jak najdłużej o,o mam doczynienia ze 12 lat starszym człowiekiem :P:P
Ooo, grasz w MOHAA?? Nikt kogo znam już w to nie gra, szkoda. Stare ale jare,co nie? :d
Siema i zostań na dłużej :)
Hehe a o co chodzi z tym regulaminem k_kuba a w mohaa grałem przez 14 miesięcy non stop czasem jakieś przerwy
Chodziło mi żebyś go przeczytał ;p
ps nie mów - pisz :P k_kuba tylko po prostu " kuba "
Regulamin przeczytałem zapewne chodzi o to ze napisałem w tytule witam panie i panowie napisałem tak ponieważ nie wiem jakich mogę spotkać użytkowników strony na ten mój wiek przystało tak pisać nie bawię się już w nienormalne pisanie nazw tematów :):)
Cześć !! Witaj na forum baw się dobrze i zostań na długo ;] ^^
O Cooler widzę lubisz Dj's From Mars kartonowe buźki :):) lubie ten kawałek Evanescence - Bring Me To Life ( DJ's From Mars Bootleg Club Mix)
Hehe no lubię :D Ja dzisiaj znalazłem ich nowy remix : Adele Vs Ronin S-Show Me In The Deep (DJs From Mars Classic club bootleg)
Sory za offtop :D
Siema! Skąd się dowiedziałeś o stronie, jeśli to nie jest tajemnicą?
Witam..widzę że nie tylko ja słucham fajnych hiciorków :) club,electro,techno.dj scotty,dj thomas itd :D
Szukałem dodatków do nfsu2 w google i tak mi znalazło
no witam, witam nowy użytkowniku :)
O witaj!Zagość na długo!
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24
Tak jestem w sekcji TRACKMANIA NATION FOREVER
Witaj i pozostań z nami jak najdłużej ^_^
Witam i cieszę się że ponownie nasza strona zyskuje coraz to więcej nowych użytkowników :) oby aktywnych !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!