Siema, zamierzam kupić nowego NFS i nie wiem tylko czy opłaca się go kupować czy zapewni dużo emocji i czy nie będzie tak, że tydzień po kupieniu uznam iż jest on nudny i wyrzuciłem kasę w błoto i nie wiem czy jak już miałbym kupować to z kierownicą czy bez. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedz. Najbardziej co mnie przekonuje do 2 jest realizm i chyba jednak zdecyduje się na kupno.
czy nudna czy nie..to każdy ma swoje zdanie..moim zdaniem jest fajna..jeśli 1 część Ci się podobała to ta bedzie też na 100 % bo jest dużo lepsza moim zdaniem...ja gram na padzie ( PS3 ) i na kierownicy...na kierownicy jest mega trudny tryb...w ogóle nie mogłem opanować samochodu...kasy nie wydasz w błoto na pewno..80 -110 zł..w sklepie ze 130..
Również popieram Radon'a że to najlepszy NFS jaki dotąd powstał i jak Radon mówił graj na kierze, ewentualnie na padzie bo na klawiaturze się na da się grać. Ja gram na padzie i jest zaje...
No ewentualnie jescze pad może być, ale klawiatura wykluczona, najwyżej do driftów się przydaje.
Popieram Radona, jednak dla mnie kierownica nie jest potrzebna.
Oczywiście, że się opłaca, w końcu to najlepszy NFS jaki dotychczas powstał. Jednak kierownica jest konieczna.