Siema, zamierzam kupić nowego NFS i nie wiem tylko czy opłaca się go kupować czy zapewni dużo emocji i czy nie będzie tak, że tydzień po kupieniu uznam iż jest on nudny i wyrzuciłem kasę w błoto i nie wiem czy jak już miałbym kupować to z kierownicą czy bez. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam.
Oczywiście, że się opłaca, w końcu to najlepszy NFS jaki dotychczas powstał. Jednak kierownica jest konieczna.
Popieram Radona, jednak dla mnie kierownica nie jest potrzebna.
No ewentualnie jescze pad może być, ale klawiatura wykluczona, najwyżej do driftów się przydaje.
Również popieram Radon'a że to najlepszy NFS jaki dotąd powstał i jak Radon mówił graj na kierze, ewentualnie na padzie bo na klawiaturze się na da się grać. Ja gram na padzie i jest zaje...
czy nudna czy nie..to każdy ma swoje zdanie..moim zdaniem jest fajna..jeśli 1 część Ci się podobała to ta bedzie też na 100 % bo jest dużo lepsza moim zdaniem...ja gram na padzie ( PS3 ) i na kierownicy...na kierownicy jest mega trudny tryb...w ogóle nie mogłem opanować samochodu...kasy nie wydasz w błoto na pewno..80 -110 zł..w sklepie ze 130..
Dzięki za odpowiedz. Najbardziej co mnie przekonuje do 2 jest realizm i chyba jednak zdecyduje się na kupno.