hmm... Jakiś Mustang? Takie pierwsze skojarzenie xd Ale te światła mi nie pasują do Mustanga. Może jakiś Dodge. Kurde znowu trudne :D
Samochód nie jest spokrewniony z żadnym z podanych, ukrywa się pod nazwą raczej mało znanego producenta. Ze swoim pierwowzorem dzieli całą mechanikę, wizualnie nie dziedziczy żadnych detali, jedynie proporcje wskazują na związek tych dwóch aut.
Jeszcze jakaś podpowiedź? xd
Nie znajdę tego xD Daj inne albo daj taką podpowiedź, że znajdę w minutę :D
Zdjęcie tego samego auto dziwne... Tył to Opel Tigra , a przód (mnie zmylił) od jakiegoś starego Hyundai Coupe z lat 90. Kurde trzeba będzie coś poszukać.
Samochód jest oparty na konstrukcji i mechanice bardzo znanego samochodu sportowego produkowanego przez GM, wykorzystuje także drobniejsze części aut GM, jak np. tylne światła od Tigry. Dodam, że znając już nazwę samochodu na którym to cudo bazuje (a każdy ta nazwę zna), da się tą zagadkę znaleźć w google. Jeśli to nie pomoże, mam jeszcze kolejną podpowiedź, piszcie jak będziecie jej potrzebować. xd
Brawo, dajesz następne :)
Vauxhall Monaro VXR albo Pontiac GTO lub Holden Monaro Nie! Radon
Uznam odpowiedź Mike100 :D Radon - nie podałeś pełnej nazwy xD
Spoko, niech Mike100 coś zapoda:D
Jakieś stare Ferrari albo Jaguar?
Tak stare Ferrari ale dokładniej. Jak by były problemy (to piszcie) to jutro dam jakąś podpowiedź bo dziś już wykończyło mnie sprawozdanie ;/
Tak na moje oko to 250 GTO
275 GTB/4 Berlinetta
California
250 GTO... pewnie Radon ma rację xd
Nie żadne z tych co podaliście.