Nowa Mazda 3... Daj ktoś znowu, :P
Auto, które dał Bambus, to nie Kabura tyko Shinari:P
Radon zgadł, ale główny zamiar był żeby dać Mazdę RX9, powtarzam 9.
RX-9 nie zostało jeszcze oficjalnie zaprezentowane z tego co wiem, i nie wiadomo nawet czy tak będzie się nazywać. Niech ktoś coś da, bo ja nie mam żadnego pomysłu na razie.
Radon, zobacz najnowsze automoto, jest tam temat właśnie o nowych samochodach: Subaru Coupe, Mazda RX9 i nowa toyota celica
A przeczytałeś artykuł o nich? Tam właśnie masz napisane, że RX-9 to jest nazwa nadana przez redakcję AutoMoto, ponieważ nie wiadomo jak będzie się nazywał nowy samochód sportowy Mazdy. A co do wyglądu pokazanego w gazecie - myślę, że to dzieło jakiegoś grafika, ponieważ ujawnienie go wydaje mi się niezgodne z polityką Mazdy.
niech ktoś da nowe autko do zgadnięcia;)
Zaraz, zaraz, co wy tu za syf robicie... Ostatnia zagadka byla od 3nd... Badzcie uwazni...
No to może... Cadliiac Eldorado?
.
Nie. Podpowiem, że to ma swego odpowiednika w Mafii 2.
Mi to na stary Batmobil wygląda:D Zresztą link do obrazka potwierdza moje przewidywania.
Buick jakiś przypadkiem to nie jest ?? :P
Cieplutko, cieplutko PZ, ale jeszcze nie gorąco. Chodzi o nazwę auta, które przerobiono na Batmobile'a.
Chevrolet Impala na bank i pojazd na jego bazie wystąpił w filmie z '89. Bo Continental z "Batman Zbawia Świat" to to nie jest. Daj ktoś następne.
To nie Impala. Podpowiem jeszcze, że marka tego auta nazywa się tak samo jak miał na nazwisko jeden z dawnych prezydentów Ameryki.
No to Lincoln Continental i bazuje nad nim auto z "Batman Zbawia Świat". Chociaż trudno mi w to wierzyć.