Siema, mam taki problem. gry mi się ostatnio zacinają przy rozgrywce sieciowej - NFSHP, COD:BO, BF: BC2.
Nie powinny, a raczej nie mają prawa się zacinać na mim kompie:
System: Windows 7 Home Premium
Dysk Twardy: 1TB
Procesor: 4rdzeniowy 3,4 GHz (razem 13,6 GHz)
Pamięć RAM: 4GB
Karta Graficzna: 2GB
Czy ktoś z was ma taki problem? Wiecie jak to rozwiązać?
Z góry dzięki za pomoc ^^
// Milex1977
Poprawiona nazwa tematu
No to nie uruchamiaj gry przez 24h, bądź reinstaluj grę. Miałem dokładnie to samo 3 razy i 2 razy reinstal pomógł, za 3 razem poczekałem jeden dzień i działało. Ja Ci jednak radzę śmiało reinstaluj grę, o profilach nie zapomnij by skopiować do innego folderu.
PS. Jak chcesz coś znowu o Call of Duty napisać, to pisz na callofduty.pl, to samo z innymi grami, nie pisz tutaj tylko na forach o tych grach bo forum NFS to nie forum o COD i raczej nikt tu ci nie pomoże. Przy okazji robisz niezły bajzel na forum.
Mam inny problem, tym razem w Call of Duty 4. Gdy wciskam ''szukaj'', wszystko na reset, włącznie z ''pokaż puste'' i ''pokaż pełne''. Żaden serwer się na liście nie pojawia, pojawiają się tylko 2 które dodałem do ulubionych. Czemu tak się dzieje i czy ktoś z was ma podobny problem? Wiecie jak go można rozwiązać może?
A tu parę info żeby nie było pytań:
- Mam oryginał, płytę.
- Nie używam cracków
- Nic nie mieszałem w folderze gry.
Za pomoc z góry dzięki ^^
//Edit: proszę o jasne odpowiedzi i sensowne Pfft
może być jakiś wirus, raz tak miałem, ze pewien wirusik mi blokował pewne porty i net chodził jak krew z nosa
Spróbuj jeszcze skana antyvirem
Powodem może być odległość od serwera, ale ostatnio zauważyłem na grach fps (Battlefield 2142, Bad Company 2) polacy mają strasznie duże pingi oraz lagi więc może to być związane z optymalizacją serwerów lub zmniejszoną przepustowością serwerów dla polskich ip.
Zgadzam się z McRae. Aby grać na internecie, wymagania wzrastają. Spróbuj wyłączyć programy jakieś, np. Gadu-Gadu, Skype, Hamachi, Xfire, itd.
Na single śmigają prześwietnie, a co do sieci to mam 4MB. Karta graficzna geforce 9800GT
to sieć, jakie masz pingi przy grach ? jeśli na singla normalnie śmigają to wina sieci.
Po 1. Rdzeni w procesorze się nie sumuje.
Po 2. Podaj nazwę karty graficznej, nawet jeśli ma 2GB, to może to być np: GDDR2.
Po 3. Pokaż wynik na [url=speedtest.net]SpeedTest[/url].
sieć=internet
internet=szybki lub powolny
Sprawdź szybkość neta bo jest tak że na neta potrzeba zawsze lepszych wymagań,a normalnie Ci się zacinają?
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24