No serio nfs carbon wypadł z obiegu trzeba skupić się na PS, chętnie bym coś zrobił w carbonie ale jakieś takie nietypowe auto jak jaguar
Ogólnie ciężko teraz o TFa, a już w Carbonie gdzie tuningujesz chyba tylko Ty i ja to już w ogóle...
Faktycznie mogę to zrobić ale TF przydał by się na jakiś czas.
A nie możesz po prostu wrzucić dwóch aut do Sr i zobaczyć, który otrzyma lepsze oceny?
I może jeszcze oklaski za wygrany TF? I punkty BL? I medal? Przestań.
Tak samo jak TF z innymi tylko w tym przypadku wybieracie moje najlepsze auto.
:( Jak ty to sobie wyobrażasz?
Gwozdek a co masz teraz do roboty na stronie, przecież nic się nie dzieje a moja propozycja jest taka.
Nie wiem czy jest to możliwe ale czy mogę sam wyzwać sobie wyzwanie do TF
Przypominam o nadal istniejącej możliwości multi uploadu zdjęć przy pojedynkach. Nie po to stworzył go Czarek, żebyście sklejali zdjęcia, takie pojedynki nie będą przyjmowane.
Dziękujemy Siekierka! Bez Ciebie by tu nic nie powstało :*
Freestyle? A mi za projekt tego wszystkiego nikt nie podziękuje? ;c
Nie ma za co :) Cieszę się jak Wam się podoba :) Oby nasza współpraca zakwitła na dłużej :)
Dzisiaj, tj. 24 Grudnia wraz z nowym tuning panelem został ukończony skrypt Tuning Fight. Dzięki niemu pojedynku są bardziej dynamiczne i łatwiejsze w głosowaniu. Od tego momentu pojedynki są 4-dniowe, a nie tygodniowe jak to było wcześniej. Dziękujemy Freestyle!
// Zapomniałbym. Procent oddawanych głosów w pojedynkach widzi tylko administracja, użytkownicy dopiero na końcu poznają wynik.