Witam, mam problem z grą NFS Carbon. Mianowicie chodzi o to, że po instalacji i pierwszym odpaleniu wszystko działa poprawne, ale każde kolejne odpalenie skutkuje tym, że gra się po prostu wyłącza. Instalowałem z różnych źródeł i zawsze jest tak samo, tylko w innym momencie. Czasami wywala w ekranie startowym, ale teraz mam najdziwniejszy problem, mianowicie, wygląda na to, że modele samochodów zniknęły! W karierze nie ma żadnego auta, jest po prostu pusto, a gdy chcę włączyć wyścig lub pojeździć po mapie, gra się wyłącza. Ktoś pomoże? Jeśli będzie potrzeba podrzucę screenshoty
Co do tego kontynuowania po zawodach, to w dziale Download znajdziesz do pobrania Multifix, który umożliwia m.in. grę w 60 fps, ale przede wszystkim naprawia błąd uniemożliwiający kontynuowanie po rozegranym wyściugu. A jeśli chodzi o Carbona, to moim zdaniem ciężko jest określić... może błąd instalacji, ale mówisz, że to dzieje się za każdym razem. Warto spróbować zaktualizować sterowniki karty graficznej jeśli jest możliwość, a jak to nic nie poskutkuje, to może postawienie systemu na nowo mogłoby naprawić problem.
Pozdrawiam!
tez mam takie cuś ale możesz mi wierzyc na słowo ze jeżeli nie jesteś w stanie przez to ukończyć fabuły to polecam ściągnąć "ave 100%". ja mam podobny problem z nfs prostreet lecz nie mam tam crashy a jest zaś taki problem ze, tak jakby blokuje mi się klawisz "kontynuj" najczęściej błąd zdaza się gdy ukończę zawody typu Drag lub drift. od czasu do czasu, na gripie i street test.
wpadłem na taki pomysł ze ściągnąłem stąd "save100%" i teraz mam na wszystko wyrypkane xD