Z nowej galerii podoba mi się 2, 6 i 9. A reszta to takie przeciętne.
PSN: benek8
Origin: benek8
W Hot Pursuit nie ma opcji włączania/wyłączania i ustawiania antyaliasingu. Jeśli nie wierzycie mogę wam dać zdjęcia z menu opcji. A wszystkie opcje graficzne mam na full.
PZero ma dużo racji. Szczególnie z tym AA.
PZero, teraz jesteś po prostu złośliwy. te screeny, które ja napisałem są naprawdę świetne, i sądzę, że jak będę robił następną kolejkę swoich to będę się wzorował.
Włącz AA w grze!!! Wszystkie te screeny są oklepane i nie nazwałbym ich DreamShotami. Z tych z Reventonem nie ma ładnych. Tak właściwie to tylko te dwie pierwsze z Gallardo są ładne, reszta ssie.
Jak zwykle, czyli beznadziejnie. :p
Jak zwykle czyli jak? :P Dobrze, ale nie perfekcyjnie? Źle? Inna odmiana błota? Cudo? Mógłbyś bardziej uściślić :P
Mi osobiście najbardziej z tych nowych moich podobają się: 2, 7, 8, 10 i 11 :)
5, 11, 13 naprawdę dobre, reszta jak zwykle;)
Tylko 2 mi się podobają, reszta cienka.
A mi się, jak zawsze, nie wszystko podoba. Zamiast zwiększać masowo kontrast w zdjęciach mogłeś np. porozmywać tło, dalszy plan. Do tego - po co robisz zdjęcia, jak masz wyłączone AA w grze?! Włącz Anti-Aliasing, bo chyba komp ci na to pozwala. Mi na lapku za 2,5k chodzi na maks bez najmniejszego przycięcia, więc nie wiem, czemu tobie nie miałoby chodzić. Po drugie, prawie każda z tych fotek jest taka sama. Nudne się to robi. Popracujcie nad czymś innym, bo jedyne, co tu widzę, to ciemną drogę, prawie identyczne auto na niej i ta sama sceneria, jeśli w ogóle jest. THIS IS BORING!
DEEW wszystko fajnie ci wyszło najfajniej wyszło to audi i wodospad ;)
Radon, mozesz zmienic furke, jakies Muscle mile widziane. :)
Te z R8 ładne, ale nad tymi z kamerą od góry trzeba popracować moim zdaniem;)
Nie pal jana, nic się nie rozłazi:P
Jak wstawiasz te fotki to wstawiaj miniaturki lipa jest jak sie rozłazi po całej stronie
To dziwne, bo u mnie jest ustawiona rozdzielczość ekranu 1280x1024, a robi mi screeny w rozdzielczość 1280x720.
Zdjęcia z góry robię tak, że podnoszę kamerą (klawisz "a" jak się nie mylę), obracam w dół (klawisz " d" lub "g" chyba) a potem jeszcze oddalam (8 na numerycznej bodajże) i wychodzi.