Miałbym wielką prośbę czy jest ktoś kto mógłby mi wysłać pliki które znajdują się w folderach: Need For Speed Heat/DATA/WIN32/LOC i Need For Speed Heat/PATCH/WIN32/LOC
Bardzo ich potrzebuję z góry dziękuję.
Nie wiem co źle robię ale mi te pliki ni uja nie zmieniają języka
Być może wzorem starszych NFSów musisz jeszcze zmienić coś w rejestrze. Ale co i który klucz i czy to będzie działać - tego nie wiem.
Najprawdopodobniej mam rozwiązanie tego. klawisz windows + R wpisujesz regedit i kierujesz się tą ścieżką:
Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\EA Games\Need for Speed Heat.
Następnie wartość LOCALE zmieniasz z np. ruskiego pt_PT czy jakoś tak na en_US i zatwierdzasz. Następnie odpal gierke. Tak btw prosiłbym kogoś z was o polskie napisy, sam posiadam wersje English a chciałbym posiadać polskie napisy. Z góry dziękuję ;*
Merged on 17. marzec 2020 21:05:
A już posiadam polskie. Dzięki th3mon za spolszczenie
Siemanko, pytanko mam
Posiadam oryginalną wersję heata na originie, jednak nie z polskiej dystrybucji, no i od dłuższego czasu próbuję zmienić język na Polski w jakiś dziwaczny sposób. Niestety ale pobranie plików językowych(z paczki th3mona) oraz ich zmiana w rejestrze nie pomaga - nadal mam język angielski. Macie jakieś pomysły?
Siema, wiem że minęły 4 lata od całej tej dyskusji ale mam pytanko, czemu nie mogę pobrać plików językowych z forum?
Wersja językowa gry jest często powiązana z regionalizacją. Kupując grę na zagranicznym rynku, o ile nie jest ona w tym samym regionie, to nie ma możliwości dogrania innego języka spoza danego regionu.
Przykładowo Hot Pursuit z 2010 roku posiadał w naszym regionie wersję polską, czeską i węgierską, więc gdziekolwiek w tych krajach byśmy nie kupili HP, to można w niego było grać w trzech językach. Jedynym wyjściem z tej sytuacji jest kupienie gry czy to na Steam w EA App korzystając z konta regionu Polski. Co jakiś czas są promocje na te gry i można je wyrwać za kilkanaście złotych. Informacje o aktualnych promocjach znajdziesz w newsach na naszym portalu.
Bo nie były one hostowane na forum a na zippyshare które zostało zamknięte